»Zasloužilý umělec« Jiří Krampol: Česká kultura umřela! Je strašné, co se teď vysílá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Zasloužilý umělec« Jiří Krampol: Česká kultura umřela! Je strašné, co se teď vysílá!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Aha! - K. Kopáč, M. Pátek, M. Pekárek, L. Křivan, J. Pecharová)

Když Jirka Krampol (75) zapne televizi a na programu zrovna není jeho geniální show Nikdo není dokonalý, je znechucen. Česká kultura totiž upadá a jeho úsilí na záchranu národního bohatství nestačí.

Časy, kdy česká kultura měla úroveň, jsou podle Jirky pryč. Diváci jsou dnes nenároční a televize je krmí nastavovanou kaší. „Musím bohužel říct, že vyjma pár dobrých českých filmů a komedií a kusů v divadlech, česká kultura umřela. Je strašné, co se točí, vysílá, píše. Je to strašně povrchní. Ty pseudofirmy ze zahraničí, reality show, to je zoufalství,“ protežoval si známý bavič na webu Parlamentnilisty.cz

Nejvíce je Krampol pohoršen současnou televizní nabídkou a neuvědomuje si, že kritizuje i svého chlebodárce Primu. „Ty televize vymýšlí různé nesmysly, takzvané nové formáty. Vždycky někdo přijde se zaručenou peckou, pak to jde dvakrát třikrát, stojí to strašné peníze a zapadne to za humna a nic,“ dodal Jirka, jehož pořad Nikdo není dokonalý nejspíš patří do zlatého fondu televizní tvorby.

Dříve než však Krampol získá cenu za celoživotní přínos české kultuře, bude muset v televizi sledovat krváky, při nich létají vzduchem hlavy a ruce, což údajně vede k nárůstu kriminality.



Autor:  cam

Přečtěte si
buban
6. 8. 2013 • 18:30

Ma pravdu chlapec-kdyz vidim ty jeho traparny "nikdo neni dokonaly"...to fakt s kulturou nema nic spolecneho.

abvydavatelstvi
6. 8. 2013 • 14:39

Proti vysílání nevhodných pořadů může každý bojovat tak.... že vypne televizi a bude se věnovat rodině... přátelům.... sportu... nebo jenom tak u dobré knížky relaxovat..... Kde je psané že člověk musí co nejvíc času trávit u televize....??? ... Nikde .....

abvydavatelstvi
6. 8. 2013 • 14:26

Přesně tak .... a je s tím třeba něco udělat ...... Já osobně jsem podala trestní oznámení na televizi joj která na Slovensku sprostě zneužívá sociálně a mentálně slabší lidi v různých reality show už několik let a následně se potom v médiích z těch lidi vysmivaji ...... Schválně vždy odvysilaji Ty části ve kterých mužou lidi co nejvíc zhovadit.... Ministr kultury na stížnosti nereagoval.... tak jsem napsala trestní oznámení na ministerstvi vnitra..... Média si nebuou s lidmi dělat co chtějí.....!!!

6010
6. 8. 2013 • 13:32

Ano, česká kultura upadá..Ale co Deníček jeho Haničky v TOP STAR magazínu? To byl zticha, ani nemukl a větší trapárnu jsem ještě neviděla.A proč mlčel?.Protože to neslo peníze.Pak je oba odstřihli a teď kritizuje.Proč to nekritizoval dříve? Teď již to od něho neberu.A pro mne jsou trapní oba dva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.