Čerstvě rozvedená Gábina Partyšová: S Pepou to bylo krásných 9 let, až na ten poslední rok… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čerstvě rozvedená Gábina Partyšová: S Pepou to bylo krásných 9 let, až na ten poslední rok…

Gábina Partyšová je už rozvedená žena.
Gábina Partyšová je už rozvedená žena.  (Aha! - Mária Rušinová)

Nejočekávanější rozvod tohoto roku je tady! Moderátorka Gábina Partyšová (35) a Josef Kokta (56) jsou oficiálně od sebe. Jediné, co je v současné době spojuje, je syn Kristián (5).

I přes všechny skandály s nevěrným Josefem Koktou a jeho mladou milenkou Ornellou Štikovou prý celý rozvod probíhal v klidu. "Je to za námi, jsem ráda, že jsme se předem na všem domluvili a nemusel se konat další humbuk," vysvětlila Partyšová na stránkách iDnes.cz

"Kristiánek je v mé výhradní péči, Pepa ho nicméně může vídat, kdykoliv bude chtít," říká dále moderátorka, které jako »útěcha« zůstaly ještě domy v Petříkově a na Floridě.

Gábina Partyšová zůstává zatím sama a rozvod bere jako nový start do života. „Slovo rozvod rozhodně nepatří k mým oblíbeným. Upřímně jsem si nikdy nemyslela, že právě já se budu rozvádět. Věřím však, že se nic neděje náhodně. Jednu životní kapitolu uzavírám a začínám novou. S Pepou jsem zažila hezkých devět let. Na ten poslední ale raději zapomenu,“ přiznává moderátorka na Super.cz

Zatímco Partyšová po rozvodu ještě nabírá síly, Josef Kokta už nějaký ten pátek žije s Ornellou, matkou jeho syna Quentina. Bydlí společně v pražském Karlíně a Kokta téměř denně uveřejňuje na svém facebooku společné fotky z různých kaváren a restaurací, které společně s malým Quentinem hojně navštěvují.



Přečtěte si
denia
9. 4. 2014 • 12:31

Colombino,máš pravdu,Gábina se bude už stále dívat na kopii Kokty.To je fakt.

colombina
31. 7. 2013 • 11:05

ty jsi fakt pako... i kdyby vše ostatní byla pravda, tak ten kluk je bohužel věrná (ošklivá) kopie Kokty - jak se říká, doslova mu vypad z prd.e.le

bluedream
31. 7. 2013 • 10:26

Chlape, dělej něco s tou paranoiou, ty jsi na Tabu moc. Musí to být peklo žít v takovém světě, jako máš ty. Je mi tě líto, ale nic jiného než léčba nepomůže, tak šup, šup k psychiatrovi, jistě víš, kam zajít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.