Odborníci na luxus Štikovi: Bydlí v pronájmu a hrají si na milionáře! Ornella věděla, proč odejít z cizího domu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odborníci na luxus Štikovi: Bydlí v pronájmu a hrají si na milionáře! Ornella věděla, proč odejít z cizího domu…

Štikovi a jejich pronajatý dům
Štikovi a jejich pronajatý dům (Foto Aha! - Marek Pátek, Roman Souček)

Máma Štiková (41) dává ráda na obdiv svou životní úroveň. Za peníze, které vydělal její manžel Michal, tak nakupuje jen značkovou módu, navštěvuje luxusní hotely s prvotřídním servisem a stravuje se výhradně ve vyhlášených restauracích.

Štikovi pochopitelně nešetří ani na svém bydlení a vilu v Hostivici patřičně vyzdobili v duchu zbohatlického nevkusu. Teď se ovšem ukázalo, že nemovitost, jíž se tak pyšní, ve skutečnosti není jejich. Slavná rodinka tak žije v podnájmu stejně jako »socky«, jak Monika označuje lidi, kteří nedosáhli tak vysokého životního standardu jako ona (respektive její manžel).

Vilu z roku 2004 vlastní Lucie Č. a ta ji Michalu Štikovi pronajímá. To ovšem mělo zůstat velkým tajemstvím. „Všechny naše reality i firmy máme napsány na příbuzné, protože jsme byli dlouhou dobu v zahraničí. A vůbec, je to naše soukromá věc, nehodlám se s vámi o tom vůbec bavit,“ řekla rozčílená máma Štiková magazínu Sedmička.

Zajímavostí je, že na stejné adrese vedle Štikových sídlí i produkční společnost. Její výkonná ředitelka ovšem dává od nóbl rodinky ruce pryč: „Prosím vás, vůbec naši firmu s touto rodinou nespojujte. My tam máme jen napsané sídlo firmy, ale kanceláře máme jinde. Navíc tam sídlíme už od roku 2005 a ta rodina se tam přistěhovala do pronájmu až po nás.“

Bohatství Štikových je sporné a Monika nejspíš ani netuší, kolik činní jejich rodinný rozpočet. Role mají totiž jasně rozdělené. Zatímco manžel peníze vydělává, ona je výhradně jen utrácí.

„Nemovitostí má naše rodina tolik, že o tom ztrácím přehled. Ale nejsme blbí jako vy, socky, a proto je pronajímáme, aby se investice vrátila a peníze máme po několik generací. Ale vy, socky hnusný, nevíte, jak se jmenovala vaše prababička,“ napsala na facebooku dáma, která si prý v luxusu žila ještě před svatbou s panem Štikou.



Autor:  cam

Přečtěte si
poletucha
26. 7. 2013 • 09:41

..nevim,kterou dlouhou dobu v zahranici ma Scuka na mysli, kdyz Michal stal od svych 15 let az donedavna za pultem trafiky na letisti?A ucil se pinglem tamtez Nebo mysli,ze je nikdo nezna?Ani kdyz bydleli na predmesti Kladna

jezibababa
25. 7. 2013 • 19:41

Jejda, Nofare, ty jsi Socka č. 1, že jo?? Zdraví tě Socka č. 2. Nechceme socku Štikovou mezi námi sockami !!!

nofar
25. 7. 2013 • 19:18

Problem je, Jezibabo, ze je se Stikami psina, takze to kazdy ve jmenu sveho pobaveni otevre.

nofar
25. 7. 2013 • 19:17

Socky vsech zemi, bojte se. Natupirovany vorvan se chce vetrit mezi nas.

majojo
25. 7. 2013 • 19:11

Myslíš jako do řeky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.