Zoufalka Gavriely: Vyhrožovala útěkem do Austrálie, teď prosí o práci na recepci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalka Gavriely: Vyhrožovala útěkem do Austrálie, teď prosí o práci na recepci!

Martina a Guru
Martina a Guru (Aha! – Karel Kopáč)

Není to tak dlouho, co moderátorka Martina Gavriely (34) do světa vyhlašovala, že Česko pro ni není dost dobré a raději bude se svou rodinou žít v Austrálii. Její velkolepý plán ovšem zkrachoval.

Bývalá moderátorka VIP zpráv a reality show Hotel Paradise svůj sen několikrát odkládala a dokonce se chtěla zbavit svého domu, což se jí ovšem nepodařilo. S jejími příjmy to šlo z kopce a Martina dokonce přiznala, že ji a její dvě děti živí její mladší partner Marcus Tran (27).

Vyhlídky na to, že z Gavriely ještě někdy bude televizní hvězda, jsou mizivé, ale placení účtů nepočká. Martina se tak s životem ve slunné Austrálii rozloučila a smířila se s krutou realitou.

Sexy dekolt

Na facebooku teď hledá práci a má minimální požadavky. Vyžaduje jen fixní plat a nabízí zkušenosti z vlastní praxe. „Pokud někdo ví či potřebuje obsadit nějakou pozici, ráda se dozvím více,“ prosí Gavriely a tvrdí, že zvládne práci managerky, provozní, obchodní cestující, recepční, vedoucí prodeje i PR managerky.



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
27. 7. 2013 • 10:05

Tož soudružky svačinářky a pokladní z Lídlu,kupředu,levá...

zmija17
26. 7. 2013 • 04:25

Pamatam si velmi dobre ako pred tromi mesiacmi vyhlasila ze cesko je pre nu a jej moznosti velmi male a preto sa rozhodla odist do Australie,..kde sa velmi lahko uplatni aj zo svojim partnerom a veri ze bude v Australii stastna a zbavi sa ceskej zavisti. No,..a ako to dopadlo ???? chi-chi-chiiiiiii Trapna hus zistila ze Australia na taketo "talenty" nie je vobec zvedava,..tak teraz zobre doma o pracu. Tak jej treba. PRAJEM JEJ TO S CELEHO SRDCA.

ivuska1
25. 7. 2013 • 20:42

no a hlavne v Australii takove slapoty vubec nechteji !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.