Řepkova pomsta: Na svatbu s Erbovou nepozval dceru Veroniku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Řepkova pomsta: Na svatbu s Erbovou nepozval dceru Veroniku!

Veronika nedostala pozvánku na svatbu svého táty Tomáše Řepky
Veronika nedostala pozvánku na svatbu svého táty Tomáše Řepky (koláž Ahaonline.cz)

Vlaďka Erbová (32) a Tomáš Řepka (39) všechny tak dlouho napínali svou svatbou, až tato událost přestala být zajímavou. Dnes ovšem slavný pár skutečně vstupuje na svazku manželského.

To už bylo řečí, slibů a falešných termínů. Vlaďka Erbová už o svatbě mluví déle než rok a vše nasvědčovalo tomu, že se jí nikdy nedočká. Slavný pár se sblížil v době, kdy museli oba nejprve vyřešit své rozvody. Modelka před svou veselkou stačila dokonce porodit syna Markuse a svatebního prstenu se nevzdala ani ve chvíli, kdy jejich domácnost trápí finanční problémy. 

Vlaďka Erbová si dnes konečně oblékla svatební šaty a stane se manželkou Tomáše Řepky. Po svatbě se vzdá svého rodného příjmení a do občanského průkazu si nechá zapsat Řepková-Bahenská, aby měla zdokumentované oba své manžely.

Mezi pozvanými hosty chyběla Řepkova dcera Veronika, která se svým otcem nemá zrovna přátelský vztah. Poté, co opustil rodinu kvůli milence Erbové, jej nenávidí a v minulosti Vlaďku dokonce odsoudila za její romský původ. 

Svatba byla vhodnou příležitostí pro rodinné usmíření, ale Řepka nejspíš nechtěl riskovat, že by Veronika jeho velký den pokazila, a tak před ní vše tajil.

"To jste mě zaskočili! Vůbec nevím, že se táta dnes žení, jsem na dovolené ve Španělsku," řekla Prásku překvapená Veronika.




Přečtěte si
aksura
6. 8. 2013 • 08:08

hillaarkaa
23. 7. 2013 • 10:23

tak,tak...takové romale hip hop.Věrku Bílou mohli pozvat na kultůru

hillaarkaa
23. 7. 2013 • 10:21

hillaarkaa
23. 7. 2013 • 10:17

Děsná vopice,myslím že dcerka o nic nepřišla.Tyhle primitivky ligu rozjížděj od útlých 12let .a stejní primitivové je vyhledávají

blastr
23. 7. 2013 • 07:10

Je to sice jeho dcera, ale zvát ji nemusí, zvlášť, když jejich vztahy nejsou ideální, to se dá pochopit. Kam se jeho vztah s dcerou a asi i synem z prvního manželství díky rozvodu a pravděpodobně i předchozí manželce dostal pochopí, až s větším odstupem času a možná už bude na nějakou nápravu pozdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.