Džambulka vzdoruje: Léčit se nebudu, jsem zdravá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Džambulka vzdoruje: Léčit se nebudu, jsem zdravá!

Iveta Bartošová si myslí, že je v pořádku
Iveta Bartošová si myslí, že je v pořádku (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek)

Rady, prosby, výhrůžky i kázání. Na Ivetu Bartošovou (47) ale vůbec nic neplatí! Všichni mohou jen nečinně přihlížet tomu, jak se z kdysi úspěšné a krásné zpěvačky stává čím dál větší  troska. Ivetiny problémy s alkoholem už před celým národem přiznali všichni její nejbližší, ona ale stále zarytě tvrdí: „Jsem zdravá!“

Komu není rady, tomu není pomoci! Rčení jako by bylo Ivetě Bartošové šité na míru. Zoufalý z jejího zarytého odmítání léčení už je i Josef Rychtář (55), který až dosud její excesy omlouval – tu únavou a vyčerpáním, tu přívalem práce, tu chřipkou nebo bolestem hlavy. Jenomže nic s ní nezmůže. Iveta svůj problém zkrátka nevidí.

„Není možné ji vzít a proti její vůli ji zavřít do blázince. Musí nejprve sama v sobě najít vůli a přiznat si problém. Pak její lékař musí umístění v léčebně doporučit. Ale hlavně ona musí chtít, a to se zatím nestalo,“ hájí se Josef Rychtář, který se ještě nedávno dušoval, že první jejich cesta z Itálie povede právě do léčebny. Teď se ale rozhodl, že jí psychiatra přivede rovnou domů!

Jeho plán ovšem nevyšel kvůli Ivetině katastrofickému zdravotnímu stavu. V neděli byla převezena do pražské Thomayerovy nemocnice kvůli prasklému vředu. Teď leží na jednotce intenzivní péče, kam ji dnes přijel Rychtář navštívit. Překvapivě nepřinesl lahev alkoholu, ale kytici... 



Přečtěte si
sugarbitter
23. 7. 2013 • 17:45

Psychicky nemocný člověk vždycky tvrdí,že je zdráv. Od toho aby se to mohlo řešit a člověk se nepoškozoval, by tu měli být lékaři a zákony o které se lze opírat. Poslanci spí?

sugarbitter
23. 7. 2013 • 17:43

tedˇse říká právní způsobilost, a to už měl někdo udělat, ale tady taková Evropská Afrika.

alzbeta59
23. 7. 2013 • 04:35

Toto jsem nasla: Nevim co je to za vydavatelstvi - jmenuje se to Alternativni Svet - co pisou je velice zajimave: Protože jde o zcela unikátní projekt, tak tomu odpovídá i honorář, který se pohybuje v řádech stovek milionů korun, a po dokončení natáčení bude vyplacen právoplatným dědicum. Tady mate link http://***alternativnisvet.cz/clanky/iveta-bartosova-reality-show-jakou-svet-jeste-nevidel/ Proc pravoplatnym dedicum?? A kdo to je??? Ze by se Rychtar staral o svoji budoucnost??

alzbeta59
23. 7. 2013 • 04:31

alla, mas pravdu, a me je ji lito. Pravda je, ze hromada slavnych lidi a i tech neslavnych ma problem s alcoholem, ale malokdo ze sebe vedome dela takovyto smutny cirkus na koleckach. Ja vim, definitivne za tim vsi stoji Rychtar a jeho chorobna touha po penezich a pochyne slave. SI precti toto pokud jsi to uz necetla : Ivetu Bartošovou zabijeme, připouští šéf bulváru http://***lidovky.cz/bartosovou-ted-zabijime-uznava-sef-bulvaru-fed-/media.aspx?c=A1307 22_131242_ln-media_mc Opatruj se

alzbeta59
23. 7. 2013 • 04:23

jedno proslovi rika "Muzes dovest kone k vode, ale nedonutis ho se napit". Ivete se pomoct neda, ona nechce. A nechce uz dlouho, podle toho co tu pisou se zrejme jedna o posledni stadium alkoholismu. Ona zije v odmitnuti faktu jak spatne na tom je. A bude ji to stat zivot. Je to smutne, ale je to tak. Rychtar se mozna snazil, ale asi to vzalo spatnou cestu. Ja osobne bych mu nesverila do opatrovani ani kliku od dveri, natoz neco co je zive a nemocne. Nevim jestli jste to nekdo z vas cetli - ale na diskuzi Blesku nekdo dal link na clanek kde se psalo o tom, ze Iveta podepsala smlouvu na "zivou" reality show jako svet jeste nevidel". Co me zarazilo bylo, ze se tam psalo, ze honorar bude vyplacen pozustalym. Pokud je toto pravda, tak ona si musi byt vedoma ze umre. A co by zajimalo me je, kdo je ten pozustaly. Mam pocit ze Rychtar.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.