Chůvu Goldu vyděsila zubožená Bartošová: Když se hned nepůjde léčit… je to konečná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chůvu Goldu vyděsila zubožená Bartošová: Když se hned nepůjde léčit… je to konečná!

Golda přiznala, že Iveta často popíjela víno
Golda přiznala, že Iveta často popíjela víno (koláž Ahaonline.cz)

Pohled na zbídačenou Ivetu Bartošovou (47) dohnal Goldu Dvořákovou (59), která se léta starala o zpěvaččinu domácnost, k slzám.

Arturova chůva strávila za zdmi Ivetina domu spoustu času, během něhož zažila ledacos. Tak tragicky jako teď však podle ní Bartošová nikdy nevypadala. „Bylo to otřesné. Okamžitě jsem se rozbrečela a nemohla přestat. Ivetu mám pořád strašně ráda a takhle zuboženou jsem ji opravdu za ta léta, co jsme spolu byly, nezažila. Vždyť jsem viděla živoucí mrtvolu,“ reagovala uplakaná Golda pro Blesk.

Rychtář teď má život Ivety ve svých rukách a Golda jej prosí, aby okamžitě zakročil. „Ivetu musí dát na léčení člověk, který ji miluje a žije s ní. Tedy pan Rychtář, jedině on to dokáže! Nejen Iveta, ale všichni, komu není lhostejný její život, mu budou vděčni! Musí to ale udělat hned, je za pět minut dvanáct,“ obává se hospodyně.

Bartošová si však závislost na alkoholu není ochotná připustit a její milenec tvrdí, že ji k léčbě násilím nutit nemůže. Pokud ovšem ihned nenastoupí na dlouhodobou léčbu, s Ivetou je podle Goldy konec.



Přečtěte si
vuhp
20. 7. 2013 • 15:17

Myslíte , že Rychtář Ivetu miluje? Já myslím, že vůbec, právě to se mu hodí, v jakém stavu Iveta je.Zakročit by měla matka a bratr a Ivetu dostat na léčení i za cenu toho, že ji zbaví svéprávnosti. A Rychtáře i z jeho synem vyhodit.

dzambulbartacek
20. 7. 2013 • 10:41

lištičko nebyšti to tak Rozumnej člověk ví kdy je jeho míra a nechlastá od rána každý den.Nebude první kdo zemře díky této pochutinc

dzambulbartacek
20. 7. 2013 • 10:40

bude mít krásný pohřeb.Konečně po dlouhých letech něco vyprodá Počítám,že Pepa bude vybírat za účast na funuse po tisícovce a fandové této trosky budou na lupen stát celý den Dřela tak,že je ve 46 zralá na futrál

britva
20. 7. 2013 • 10:04

jj, služebná Golda se na I.B taky dobře přiživila, tak by raději měla držet tlamu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.