Žárlivá Olga Šípková: Manželovi prohlíží mobil a ověřuje si podezřelá čísla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Žárlivá Olga Šípková: Manželovi prohlíží mobil a ověřuje si podezřelá čísla!

Olga Šípková
Olga Šípková (Aha! - Martin Pekárek)

Hvězda fitness světa Olga Šípková (43) je se svým manželem Ivan už přes dlouhých 25 let. Jako každá žena má strach, že se manžel zakouká do jiné a pořádně žárlí.

S Ivanem se poprvé potkala, překvapivě, v tělocvičně. Od té doby se jí pokoušel sbalit a nakonec ji přebral svému kamarádovi. Od té doby jsou spolu a mají dvě děti – syna a dceru.

Ačkoliv působí jako ideální pár, tu a tam Olga Šípková svého manžela pořádně prověřuje. „Pamatuju si scénu, kdy Olinka uviděla v mém mobilu jméno Gábinka s vykřičníkem. Urputně se chtěla dozvědět, kdo to je, a já sám jsem to tehdy netušil, neboť jedinou Gábinku, kterou jsem znal, byla moje máma. V té době byla po smrti, a pak se vysvětlilo, že to byla manželka kamaráda. A ten vykřičník vznikl tím, že on mi na ni poslal kontakt. Olinka tehdy neváhala to číslo vytočit a předat mi ji se slovy: 'Tady ji máš'. Pak jsme se tomu hodně smáli,“ vzpomíná Olžin manžel Ivan na stránkách iDnes.cz



Přečtěte si
bernadette
26. 7. 2013 • 00:29

Je afektovaná a hloupá. Za to, že prohledává manželovi mobil, by se měla stydět a ne se s tím chlubit do bulváru. Ale každá reklama dobrá, zřejmě podnikání moc nevynáší.

hillaarkaa
25. 7. 2013 • 10:40

A proč žárlí??!Bojí se,že jí nemaže a starej zasune jinde???Musí zasouvat pravidelně a s chutí,ne u toho frfňat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.