Bartošové zničil alkohol mozek: Byla jsem v Itálii…a nevím proč! Teď chci svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošové zničil alkohol mozek: Byla jsem v Itálii…a nevím proč! Teď chci svatbu!

Džambulka vysvětluje, že všichni ostatní pijí víc, než ona.
Džambulka vysvětluje, že všichni ostatní pijí víc, než ona. (reprofoto Blesk.cz)

Stav Ivety Bartošové (47) se po návratu do Uhříněvsi nezlepšil, spíše naopak. Hektolitry alkoholu se negativně podepsaly na jejím chování a zpěvačka přestává vnímat realitu.

Italskou tragikomedii sledovala s napětím celé Česko, ale Iveta si z ní nic nepamatuje. Nyní je opět pod vlivem Josefa Rychtáře a útočí na všechny lidi, kteří se jí snažili pomoci. Zdeňka Macuru, který ji pomočenou a opilou odvezl na její vlastní žádost z Uhříněvsi, by nejradši zavřela do vězení, aby měla klid.

Ivetu neznepokojují ani lékařské zprávy, podle nichž je ve velmi vážném stavu. „Jedna nemocnice mi ohlásila, že jsem nemocná, že mi krvácí do mozku. Druhá mi oznámila, že mi nekrvácí nic, tak to prostě je. Bylo to v Itálii, tam jsem se ocitla a nevím proč,“ řekl malátná Bartošová Blesku.

Josef Rychtář sliboval, že Džambulka po návratu do Česka nastoupí na odvykací léčbu. Slavný pár má ovšem úplně jiné plány. Iveta prozradila, že už neplánuje hudební comeback, ale svatbu.

Její milenec, bodyguard a nejspíš i trýznitel v jedné osobě je přesvědčen o tom, že Bartošová je ideální ženou pro společný život. „Poznal jsem, že se umí postarat o rodinu, úžasně vaří,“ tvrdí Rychtář, který má nejspíš ještě horší paměť, než jeho Džambulka. Jen před pár dny totiž přiznal, že Ivetu sám koupe a krmí. A pokud jde o její schopnosti postarat se o rodinu, Artur ví své…



Přečtěte si
inocenta
20. 7. 2013 • 12:10

Tak si to musíš přečíst od začátku./ˇutěk, avizo Ivet přes Blesk, Macura, odjetzd, zdravotní problémy, vyšetřeníú potom hledání Rychtáře, který ji naořed nechal odjet i opřespqt u Macury, nyní několik žalob a zřejmě další zneužití Ivety směřující k svatbě/ Situace je dost vážná a pouhé nadávání nebo kritika není na místě.

paralenka
20. 7. 2013 • 08:55

Já teda nic nesledovala, jsem chodila po horách a o nějaké italské komedii nemám ani páru. Takže jsem hleděla jako jojo, kde se najednou vzal termín Džambulka Si myslíte, že lidi nemají nic jiného na práci než sledovat jednu padlou alkoholičku? Ona mě totiž hrozně nasírá, je jí skoro padesát a hlavu vymetenou, jen fńuká. Jaksi už ve svém věku - jsem o víc než deset let starší - pro ni pochopení nemám. Je to srágora, ani syna nedokázala sama vychovat a zajistit mu klidný život. Ať se rozhlédne, jak se jiné ženské perou se životem!!!

darina1
19. 7. 2013 • 09:27

Oni jsou oba dva dementi. chudák její syn.

dzambulbartacek
19. 7. 2013 • 07:33

To nevadí Džambulko.Hlavně že jsi v naprostém pořádku a chutná ti Já už taky občas zapomenu

pelagie
18. 7. 2013 • 18:23

Ať jde ta k....a s tím svým idiotem už ale fakt do ***e...koho to zajímá, že pomatená,alkoholická troska se má vdávat , jak říkám, ať se přeba p....e, ale už nás proboha nekrmte takovými žvásty dvopu idiotů ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.