Džambulka se zlobí: Všichni chlastáte mnohem víc, než já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Džambulka se zlobí: Všichni chlastáte mnohem víc, než já!

Džambulka vysvětluje, že všichni ostatní pijí víc, než ona.
Džambulka vysvětluje, že všichni ostatní pijí víc, než ona. (reprofoto Blesk.cz)

Iveta Bartošová na dalším videu promluvila o detailech své cesty do Itálie a problémech s alkoholem. Všichni podle ní vypijí mnohem víc alkoholu, než ona.

Iveta nejdříve vysvětluje, že si z cesty do Itálie v podstatě nic nepamatuje. Alespoň z té doby, kterou strávila se Zdeňkem Macurou. Dále popřela, že by ji Pepa Rychtář kdy mlátil.

Na otázku, jak je to s její alkoholovou závislostí se zpěvačka poměrně rozpovídala. „Já jsem měla malinko. Já jsem měla malinko bílýho vína a pije každý normální člověk, doprčic, před jídlem to je naprosto normální, já nepiju víc vína, než kdokoliv jiný. Já už jenom prohlašuju, že v Český republice chlastá jenom Bartáčková a nikdo jinej. Všichni ostatní pijou mnohem víc, než já," vyčítá všem pomlouvačům Iveta na videu Blesk.cz

 



Přečtěte si
malavelka
18. 7. 2013 • 15:54

Alfa a omega jsou prachy a jedno kdes je vzal. Na Balkáně to bylo podobné a přišla občanská válka My asi půjdeme pomalejší cestou ke konci, asi budeme vymírat. Zdravotnictví je tu už také a la Balkán, Vybrali jsem si cestu, jednoduchou a klamavě pohodlnou, stejně jako tupá Ivetka.

monikahans
18. 7. 2013 • 10:31

Tak pravda je, že Češi pijí hodně. A v jejích uměleckých sférách obzvlášť. Ale je nesmysl tvrdit, že pijí všichni. Osobně nemám ve svém okolí nikoho, kdo by nějak výrazněji holdoval alkoholu, takže zase až tak špatné to s lidem českým nebude. Bartošová je vděčným tématem, o ní se ví i kdy si depiluje nožky. Jiným z branže se daří tento problém celkem úspěšně držet pod pokličkou. Hanák, Etzler, Cibulková, atd. - nikdy se o nich nepsalo tak jako o IB, což jí rozhodně na rovnováze nepřidává.

dannaa
18. 7. 2013 • 08:26

Jenže ti co piji tzv.normální ,neužívají léky a jsou schopni chodit do práce a starat se o rodinu. Já sice nepiji,tak asi nemám právo se k tomu vyjářit,jen uvažuji logicky. Iveta neví kolik je norma a kolik vypijí ostatní občané. Bylo mně jí líto,ale je co se otřepe,hned se do lidí naváži,pokud jí to nenatloukl do hlavy Pepan.Také končím.Je to dokolečka dokola.Tak pij,když je to norma, tak si zobej zelené,když myslíš,že je to správně.A Pepan ,nyní se omlouvám slušným lidem,je asi dar od Matky přírody,tak urážela a ponižovala všechny,co jí pomáhali a měli rádi,vzpomenu nejslušnějšího pana veterináře,který za ní jezdil do Kroměříže až jí přiroda dala do cesty stejně zlého člověka jako je ona.A to,že pije otec,neznamená,že musím pít i já,i když je zde rodinná dispozice.Od určitého věku si člověk zodpovídá za svůj život sám. Když má někdo otce vraha,neznamená to,že dítě půjde v dospělosti vraždit!!!! Takže,buď se běž léčit nebo přestat volat lidi o pomoc a potom je chtít zavírat do vězení,že jako tupci přijdou.I Rychtář dostane od Matky přírody co mu náleží !!!!!

gabculka88
18. 7. 2013 • 01:06

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.