Zpověď profesionální zlatokopky Kristýny (19): V databázi banky jsem si našla největší boháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpověď profesionální zlatokopky Kristýny (19): V databázi banky jsem si našla největší boháče!

Kristýna chtěla zůstat v anonymitě
Kristýna chtěla zůstat v anonymitě (koláž Ahaonline.cz)

Milé dámy, víte, jak ulovit milionáře? Aha! už to umí. Povídali jsme si totiž se studentkou Kristýnou (19) z Karlových Varů. Ta provozuje »řemeslo«, které by se dalo nazvat zlatokopectvím. Loví zazobané chlapy a tahá z nich peníze.

Aha! si s Kristýnou povídalo na lázeňské kolonádě. Podle ní není těžké chlapa s milionem na kontě sbalit, když víte, kam chodit.

Kámoška v bance
„Mám vytipované kluby v Praze, kam pracháči chodí. Jím jen v luxusních restauracích, kde si dám sice to nejlevnější jídlo, ale důležité je číhat a svůdně pokukovat,“ vysvětluje Kristýna. Chlápek podle ní pak přijde s tím, zda vás může pozvat na skleničku. A je to. Pak mapujete terén. „Nejdřív se ptám, co dělá, kde bydlí, jaké má auto a tak,“ říká Kristýna, která Aha! prozradila opravdu skvělou fintu.

„Mám kliku, že moje kámoška pracuje v bance. Napsala mi seznam těch nejbohatších. Jsou na něm i adresy jejich firem. Chodím se tam třeba zeptat na práci,“ prozrazuje studentka.

Ženatý? Nevadí!
Vůbec jí přitom nevadí, že většina mužských, se kterými se seznámila, je ženatá a má děti. Podle jejích slov jí manželky nevadí a příliš nezajímají. A je mladá zlatokopka se svými vychytávkami vůbec úspěšná? „Ale jo, měla jsem
jednoho přes padesát. Jezdil v bentley, druhý pětačtyřicátník měl jen bavoráka. Kápla z toho kabelka a nějaké hadříky,“ dodává. A co sex se staršími pány? „To mi nevadí, je to v pohodě,“ řekla klidně zlatokopka Kristýna.

Na další slavné zlatokopky a jejich příběhy se podívejte v galerii.

Desatero zlatokopky
● chodí jen do luxusních restaurací a klubů, kde je zaručený výskyt pracháčů

● obléká si značkové oblečení a značky neschovává

● nosí boty na vysokých podpatcích, tenisky jsou tabu

● je vždy upravená, má červeně nalakované nehty, většinou dlouhé blond vlasy

● nikdy si nic nekupuje ze své kreditky

● miluje auta za více než milion, sebe, chodí cvičit, jí zdravě nejezdí v MHD
ráda dostává dárky, minimálně v částce, která má tři nuly, není jí více než 30 let



Přečtěte si
patyk
16. 8. 2013 • 17:13

Já to dělám také,je to v poho..Vystudovala jsem zdrávku-no a ted mám starší,ženaté muže..Neřeším placení nájmu,mám krásné věci...Sexuji ráda-a ty ženské si za to můžou samy.Pokud je furt bolí hlava,choděj neupravené,pořád jenom u plotny-tak co...

crashinda
18. 7. 2013 • 21:38

Jo, a ta kamarádka si koleduje o vyhazov, ne-li o trestní stíhání, prozrazuje osobní údaje nepověřené osobě. To může rovnou dát nějakým mafiánům a ty můžou ty podnikatele vydírat!!!

crashinda
18. 7. 2013 • 21:36

Velebnosti, jdu zvracet!!! Ta holka je snad duševně narušená, to snad i ta Štiková je mi milejší, si sama hraje na boháče...

henes
17. 7. 2013 • 07:05

„Mám kliku, že moje kámoška pracuje v bance. Napsala mi seznam těch nejbohatších. Jsou na něm i adresy jejich firem!!!!!!!!!!!! To je síla. Tato věta by měla zajímat pisálky z Plesku.

dzambulka
16. 7. 2013 • 20:35

to jsou kumuly a né zlatokopky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.