Co prozradí Mistrova šatna: Nahlédli jsme do soukromí Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co prozradí Mistrova šatna: Nahlédli jsme do soukromí Karla Gotta!

Karel potřebuje i dostatek ručníků.
Karel potřebuje i dostatek ručníků. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Jsou stovky dobrých zpěváků, ale Karel Gott je zkrátka jenom jeden. A pořád se o něm nenapsalo všechno. Mistr, který v neděli 14. července oslaví 74. narozeniny, nás před několika dny pustil do své šatny. A budete se divit, co vše používá k tomu, aby byl na pódiu dokonalý.

Kromě perfektních obleků, které nakupuje především v Německu, si Gott zakládá také na dokonalém účesu. K tomu si pomáhá lakem na vlasy a dvěma hřebeny. „Když jdu na pódium, pokaždé se také navoním, a to parfémem značky Jean Paul Gaultier, prozradil Aha! Gott.

Pivo až na konec

Vzduch ve zpěvákově šatně musí být čerstvý. Zároveň v ní ale nesmí být zima ani přetopeno. „Suchý vzduch je pro mé hlasivky to nejhorší,“ postěžoval si Karel. Ten také už několik let nesnese upnuté košile až ke krku. „Zpívám s rozhalenkou, jinak se necítím dobře,“ dodal.

A jak je to s jídlem a pitím během koncertu? „Pokaždé mi v šatně připraví nějaké občerstvení, ale já zásadně jím až na konci. Během vystoupení piju jen vodu nebo minerálku, ale v závěru při přídavcích miluju chlazené pivo,“ prozradil Gott.

Gottovy plány

Během léta čeká zpěváka např. koncert na Štrbském plese ve Vysokých Tatrách nebo na zámku Hustopeče. Bude také pokračovat v natáčení desky Dotek lásky 2. Na podzim pojede Gott turné po Německu, je ale také pozván do Moskvy na 85. narozeniny slavných Alexandrovců.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
hakari.takara
17. 7. 2013 • 22:32

no, asi musí mít holka silnej žaludek, když se tak koukám na povislou kůži Karla, tak 900 mil. za to stálo, Ivanko?

kocickamv1973
16. 7. 2013 • 08:18

Jako zpěvák je výborný,ale ta jeho "Ivanka",která se k němu dostala přes postela a díky karlovi se dostala i do tv jako moderátorka.....jjo to jsou konekce.Zkušenosti žádné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.