Vrták Pomeje: Zkazil natáčení Kameňáku! Škoda 350 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vrták Pomeje: Zkazil natáčení Kameňáku! Škoda 350 tisíc!

Poslední úpravy zhuleného Pomejáka.
Poslední úpravy zhuleného Pomejáka. (Foto Aha! – Roman Souček, Miloš Schmiedberger)

Už už to vypadalo, že Kameňák 4 je kompletně natočený a doputoval do střižny, aby se mohl v říjnu představit divákům. Jenže ouha! Scény, ve kterých hrál Jiří Pomeje (48), se musely přetočit. Filmový rozpočet se tak prodražil o pořádný balík!

„Scény, ve kterých hraje pan Pomeje, se musely na přání producenta kompletně přetočit. Nefungovalo to totiž tak, jsme si představovali,“ vysvětlila deníku Aha! vedoucí výroby Kameňáku 4. Přetáčení scén přitom není vůbec levná záležitost, takže film se prodražil o další stovky ticíc. „Ten natáčecí den vyšel na 350 tisíc,“ prozradila.

To ale není první navýšení rozpočtu. V červnu do filmové kasičky už nepříjemně zasáhly povodně, které stály tvůrce komedie dva miliony korun! Proti tomu je Pomeje, který ve filmu ztvární zhuleného kuchaře Lojzu Pomejáka, ještě levná »sranda«.


„S výkonem Jirky jsem maximálně spokojený,“ tvrdí producent filmu Pavel Pásek (46). Ten už se nemůže dočkat, až bude komedie, která tentokrát není o sexu, ale o hulení marihuany, v kinech.



Autor:  pet

Přečtěte si
henes
11. 7. 2013 • 17:33

oxallis......taky blokují o šmejdech. Plesk se domníval že lidi budou důchodce litovat, ale opak byl pravdou. ...A o cigánech,to je snad jasný,ne?

rydlo
11. 7. 2013 • 15:31

Asi má redakce strach, že by čtenáři pokládali nepříjemné dotazy typu: Jak je možné, že cikáni dostávají všechno zadarmo (i když nemají 5 dětí najednou), nemusí platit nájem, zdevastují byt, dostanou nový, zatím co ostatní čekají na byt několik let, děti nemusí posílat do školy a pak si stěžují na rasizmus, když jsou děti přeřazeny do zvláštní školy, protože jim chybí základní vzdělání. A takhle by to asi pokračovalo v dalších příspěvcích. I když většinou u cikánských témat diskuze nejsou, tak si jí čtenáři udělají třeba i jinde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.