Past na Bartošovou: Podivná spolupráce smrdí pornem a kriminálem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Past na Bartošovou: Podivná spolupráce smrdí pornem a kriminálem!

Co by asi řekla na režisérku Iveta Bartošová? Rychtář by byl zřejmě nadšený...
Co by asi řekla na režisérku Iveta Bartošová? Rychtář by byl zřejmě nadšený... (koláž Ahaonline.cz)

Vypadá to, že Iveta Bartošová (47) udělala dobře, když vycouvala z filmového projektu, pod kterým byl podepsaný Slávek Boura (49). Zřejmě by si ťukala na čelo, kdyby znala kompletní složení snímku. Takovou sestavu totiž jen tak někdo nevymyslí!

Podivná byla nejen smlouva, ale i tým, který bývalá hvězda Novy zřejmě poskládala společně s lidmi stojícími za společností Win Thorio.

Podle informací deníku Aha! se režie filmu s názvem Kde je I.B. měla chopit Ivanna Benešová (28). Tedy žena, která se už objevila i v pornu a nahota jí nedělá žádný problém. Dalším osloveným byl herec Čestmír Řanda (54), který si před třemi lety poseděl v base za neplacení alimentů.

„Oslovili mě jako producenta, to je pravda. Ale nabídku jsem nepřijal,“ řekl deníku Aha! Řanda. Kdyby mu ale nabídli roli, tu by možná neodmítnul. Jako herec se objevil v seriálu Cesty domů a nebo Expozitura.

Bartošová se k celému fiasku raději nevyjadřuje.



Přečtěte si
eremita
4. 7. 2013 • 22:23

Ale vždyť v téhle společnosti "bývalých" by se nezpívající zpěvačka dobře vyjímala....

ornel
4. 7. 2013 • 17:36

Iveta a porno?Myslím,že s lahvinkou v ruce žádný problém pro tuto alkoholičku.Nejprve se lahvince podívá na dno a pak prázdnou zasune do...........a pak ji zase povezou na vyndání....... hezký den

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.