Prázdniny budiž pochváleny: Podívejte se na polonahé celebrity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prázdniny budiž pochváleny: Podívejte se na polonahé celebrity!

Všechny krásky najdete v galerii.
Všechny krásky najdete v galerii. (Koláž Ahaonline.cz)

Letní dny na pláži se musí pořádně užít. A všichni dobře víme, že nahoře bez je to pohodlnější, a v případě mladších dam i estetičtější. Akorát celebrity mají tu smůlu, že jakmile nechají svá kůzlátka odpočinout od plavek, hned jsou v záběru fotografů. Kdo zrovna nemá čas zaletět na Floridu nebo do Kalifornie, tak si může slavná ňadra prohlédnout tady...

Pamela Anderson (herečka, 45)

Na svojí jachtě se může záchranářka z »Pobřežní hlídky« promenádovat, jak se jí zachce. Ale to jí nesmí být v patách fotografové. Možná jim ale své takřka veřejné poprsí ukázala schválně, aby měla pokoj…


Katie Price (modelka, 35)

Vystavila se tak i na pláži v Cairns v Austrálii. S vrchním dílem ji člověk může vidět málo kdy. V jejím případě to ale není úplně ideální. Na prsou, díky kterým, se dostala až na stránky Playboye, má totiž vidět jizvy po plastické operaci. Jednou je zvětšuje, pak zase zmenšuje, takže jí musejí mít moc rády…

Sexy dekolt prvni

Kelly Brook (modelka, 33)

Pro Kelly, jíž můžeteznát ze seriálu »Smallville «, filmu »Loupež po Italsku« nebo »Škola svádění«, nahota není žádný problém. I když její tělo není úplně výstavní, jí to nevadí. Na pláži na Floridě se prostě svlékla, aby se pěkně opálila.

Liz Hurley (herečka, 48)

Kdekdo by si s půvabnou herečkou chtěl zaběhat po pláži. Pro zdraví, anebo aby mohl aspoň okukovat. Na Mallorce se do toho takto opřela. Může být snad působivější reklama na ranní běh pískem?

Uma Thurman (herečka, 43)

V trháku »Kill Bill« toho měla na sobě víc, tady je ale samozřejmě
ještě víc sexy. Na svůj věk vypadá báječně, snad by si jen nemusela spodní díl plavek vytahovat až k pupíku.

Cameron Diaz (herečka, 40)

Cameron potřebuje chytnout barvu, neopálená ňadra přece působí nemoderně. A tak napláži v Miami vesele skotačila, a muži, kteří se v ten den kousek od ní slunili, měli možná problémy.

Kate Moss (modelka, 39)

Modelka s bujnou drogovou minulostí se rozhodně nemá za co
stydět. Jedině snad za nedokonalé technické provedení skoku. Místo, aby skočila pořádnou šipku, hupne do vln takhle nestylově… A ještě si zacpává nos!

Naomi Cambell (modelka, 43)

Tato kakaová kráska zvolila leopardí tanga (úplná šelma), krucifix a šátek. A na kalifornské pláži se takto cítila skvěle. Nahoře bez ale i přes svůj věk vypadá pořád dobře. Bývá prý protivná, ale můžeme jí to pro tentokrát prominout.

Heidi Klum (modelka, 40)

Na kalifornské pláži se vystavovala slunci i modelka Heidi Klum. I přes svůj věk má pořád co ukazovat. Akorát, že její ňadra už nejsou pro čokoládového Seala. Modelka a zpěvák se nedávno rozvedli.

Sharon Stone (herečka, 55)

Tak této herečce gratulujeme. Za její postavu by se nemusela stydět ani kdejaká dvacítka. A Sharon to o sobě moc dobře ví, takže se nahořebez ukázala i na Floridě. Už víme, na co balí ty svoje zajíčky. Jen aby jí to vydrželo, protože kdo neumí stárnout…



Autor:  ane

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.