Milan Cais z Tata bojs: Dal přednost pivu před hudbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milan Cais z Tata bojs: Dal přednost pivu před hudbou!

Milan Cais je zpěvák kapely Tata bojs.
Milan Cais je zpěvák kapely Tata bojs. (prcafe.cz)

Příjemné s užitečným dokázal spojit zpěvák Milan Cais (39). Frontman skupiny Tata bojs se totiž pustil do navrhování pivních láhví. Přesněji řečeno stal se hlavním porotcem při výběru designerů nové láhve pšeničného piva Fénix.

Tři talentovaní nováčci na scéně získali příležitost zhmotnit své umění a přivést ho ke stovkám tisíc fanoušků dobrého piva. Designy vznikly v rámci projektu Fénix Ateliér, který vyzval všechny kreativní výtvarníky a spotřebitele, aby se zapojili do soutěže o nejlepší design etikety.

„Nejzajímavější byl myslím vývoj od prvního nástřelu jednotlivých designů k finální fázi. Většina z nich prošla zajímavou proměnou. A to, že tvůrci tří vítězných designů získají pronájem ateliéru na jeden rok zdarma, považuju za skvělou a hodně lákavou odměnu. Mít v dobách studií aťas na rok zadara, bych bral všema deseti,“ říká s úsměvem ambassador projektu Milan Cais. Ten je totiž kromě působení v kapele Tata bojs také úspěšným umělcem.




Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.