Štěpánka Duchková chce s partnerem soukromí, ale dvojčata (4) jsou jim stále v patách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Štěpánka Duchková chce s partnerem soukromí, ale dvojčata (4) jsou jim stále v patách!

Štěpánka Duchková se svými dvojčaty.
Štěpánka Duchková se svými dvojčaty. (Pro Aha! - Podravka, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka a maminka dvojčat Štěpánka Duchková (40) o dalším dítěti rozhodně neuvažuje. Už takhle má plné ruce práce a nezbývá jí ani užívat si s partnerem chvíle samoty.

„Kluci by chtěli ještě jednoho sourozence, ale chtít můžou, že? S přítelem jsme se dohodli, že nám stačí dvě děti,“ vysvětluje Duchková na stránkách Style.iprima.cz

Od porodu prý moderátorka strávila o samotě s manželem pouze jednu noc a to ještě museli jet k našim německým sousedům do Mnichova. „Chtěli bychom si někdy vyjet sami dva, ale nemá nám kdo pohlídat dvojčata. Vždycky jsme spolu jezdili do Portugalska na golf. Doufám, že až kluci povyrostou, zase si s partnerem soukromě vyjedeme,“ doufá moderátorka.

Z partnerova prvního manželství se do rodinného života někdy přidá dcera Julie (12). „Úplně ji zbožňují. Když jdu s kluky po ulici a ona s námi zrovna není, dvojčata neustále komentují okolní holčičky. Pořád volají: Mami, koukej, ta holka vypadá jako Jůlinka, má stejný culík´,“popisuje Duchková, která se už nemůže dočkat rodinné dovolené ve španělské Costa Blance a následně v Beskydech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.