Bubílková (61) velmi upřímně o důvodu návratu do televize: Z důchodu nevyžiju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bubílková (61) velmi upřímně o důvodu návratu do televize: Z důchodu nevyžiju!

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Aha! - Jindřich Starý)

Vtipná politická satirička Zuzana Bubílková (61) naskočila na pozici dramaturga primáckého diskusního pořadu Partie a novou práci si pochvalu. Zároveň ale prozradila, co ji skutečně motivovalo k tomu, aby se do televize vrátila.

Zuzana odešla v září do důchodu, jenže podle svých slov brzy poznala, že vyžít z „platu“ důchodce je v Česku prakticky nemožné. Tak s radostí kývla na nabídku televize. „Finanční důvody hrály velkou roli, protože důchod je nízký. Tak jsem se rozhodla, že dokud jsem při síle, tak ještě můžu pracovat,“ prozradila Bubílková Blesku magazínu.

V pořadu je nicméně „tou v pozadí“. Vybírá témata a hosty, přímo na obrazovce není. Nechybí jí to? „Abych byla upřímná, já už ani netoužím být na obrazovce,“ svěřila se Zuzana a hned vysvětlila proč. „Začínala jsem mít pocit, že jsem okoukaná. Televize teď navíc potřebuje nové tváře a mladí už ty staré nepřijímají,“ krčí rameny usměvavá důchodkyně Zuzana Bubílková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.