Těhotná Belohorcová: V Česku rodit nebudu! Chci, aby moje dítě mělo americký pas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Belohorcová: V Česku rodit nebudu! Chci, aby moje dítě mělo americký pas

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek
Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek (Aha! – David Kundrát)

Zuzana Belohorcová (37) už pověsila moderování erotických pořadů na hřebík a s přítelem Vlastou Hájkem žije už většinu času v Americe. Za pár měsíců bude podruhé maminkou a je rozhodnutá, že její další dítě bude mít americké občanství.

Belohorcová přiletěla na Slovensko začátkem června na letní dovolenou a rozpovídala se o svém těhotenství. „Jsem na konci prvního trimestru, takže zatím nevíme, jestli to bude chlapeček nebo holčička, ale to je v podstatě jedno. Hlavně, ať je to zdravé,“ říká budoucí maminka na stránkách pluska.sk

Její dceři Salmě (3) tak na konci roku přibude sourozenec. „Neplánovali jsme to, nečekali jsme to tak rychle, byla to šťastná náhoda,“ říká bývalá moderátorka Peříčka nadšeně.

Belohorcová pojede zpátky do USA už začátkem srpna a cestovat znovu kvůli porodu se jí nechce. „Termín mám 1. ledna. Samozřejmě budeme mít radost i z amerického pasu pro naše dítě, a proto budu rodit tam,“ vysvětluje.



Přečtěte si
gordon
23. 6. 2013 • 22:51

začíná okurková sezona, o verešce ticho,tak aspoň tahle čobolka.

gordon
23. 6. 2013 • 22:50

souhlasím.Ze Slovače se nacpe směr Západ - Česko, a myslí si,že udělá díru do světa. A ono zatím nikde nic.Neříkalo se jí kobylí hlava?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.