Diana Kobzanová: Stačí mi chlap, co nechlastá a nebude mě mlátit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Diana Kobzanová: Stačí mi chlap, co nechlastá a nebude mě mlátit!

Kobzanová to v černých podvazcích natřela i mladším modelkám.
Kobzanová to v černých podvazcích natřela i mladším modelkám. (Jaroslav Urban)

Modelka Diana Kobzanová (31) musí pomalu, ale jistě, snižovat nároky na muže. Nedávno dostala kopačky od závodníka Štěpána Vojtěcha a nový muž se na obzoru zatím neobjevil. Jaké má modelka požadavky na dalšího přítele?

„Jak říkala moje babička. Když to nebude alkoholik a nebudě tě bít, tak je v podstatě jedno, jakej je,“ vysvětlila Kobzanová v Blesk magazínu. Na mužích se jí kromě těchto zásadních charakterových vlastností také líbí hezké oči a ruce. Důležitý je také krásný úsměv.

Chlapi se prý snaží bývalou missku balit, ale Kobzanová si nemyslí, že je to díky tomu, že je modelka. „Každá ženská, která nemá tři nohy a hrb, se musí někomu líbit. Takže je logický, že občas to někdo zkusí i na mě.“

Diana Kobzanová se také rozpovídala překvapivých o začátcích své kariéry. Na mola ji prý »dokopala« maminka. „Byl to sen mé mámy. Řekla bych, že to je většinou o ambicích rodičů. Začalo to tím, že máma chtěla, abych jezdila závodně na lyžích, pak jsem dělala atletiku, a pak asi pojala podezření, že jsem hezká, což jsem teda fakt nebyla, a rozhodla se, že ze mě bude modelka. Ale dneska jí za to můžu poděkovat, protože mě o všechno posunulo dál,“ uzavírá modelka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.