Nová tvář Milana Šteindlera: Kam zmizel jeho podbradek a vaky pod očima? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová tvář Milana Šteindlera: Kam zmizel jeho podbradek a vaky pod očima?

Milan Šteindler. Podstoupil plastiku?
Milan Šteindler. Podstoupil plastiku? (koláž Ahaonline.cz)

Herec Milan Šteindler (56) se už nemusí, jako jedna z jeho postav, »vracet do hrobu«. Po rozvodu vypadá lépe než kdy jindy. Je za tím pouze dobrý spánek, jak tvrdí sám herec, nebo zasáhly šikovné prsty plastického chirurga?

Milan Šteindler nikdy nepatřil mezi hezounky českého showbyznysu. V poslední době si také prošel náročným rozvodem a bojuje o péči o své dvě děti. Taková námaha a stres se chtě nechtě odrazí i na vzhledu. Podle informaci magazínu Sedmička měl herec údajně navštívit plastického chirurga už před patnácti lety, kdy si nechal odstranit podbradek.

Podle nově »vyžehleného« obličeje se dá soudit, že si vylepšení u chirurga zopakoval „To mě těší, že vypadám na stará kolena lépe. Asi jsem se lépe vyspal,“ odpověděl herec na pochvalu Sedmičky k jeho novému vzhledu. Dále už svůj vzhled ani možnou operaci nekomentoval. Že by takovou velkou změnu opravdu přinesl jenom dobrý spánek?



Autor:  mpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.