Z toho se orosíte: Marešová předvedla neskutečně plný dekolt. Kde ho vzala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z toho se orosíte: Marešová předvedla neskutečně plný dekolt. Kde ho vzala?

Moničin výstřih působí jako magnet na lačné mužské pohledy.
Moničin výstřih působí jako magnet na lačné mužské pohledy. (Foto herminapress.cz, ara)

Opuštěná troska, která kvůli nevydařeným vztahům skončí u láhve alkoholu? Omyl! Monika Marešová (38) snad nikdy předtím nebyla tak sexy, jako je teď. A protože má co ukázat, nechala se vyfotit jako svůdná sexy dračice, ze které se ještě hodně mužům zatočí hlava.

Kdekdo by mohl říct, že se Monice v poslední době nedaří. Pořad Prominenti, který na TV Barrandov moderovala, skončil a do toho přišel rozchod s partnerem Jaroslavem Peškem (36).

Marešová se ale rozhodně z nastalé situace nehroutí a zachovává si svůj pověstný nadhled. „Chlapi nejsou, chlapi došli,“ směje se máma kluků Jakuba (7) a Matěje (3,5), která během posledního focení všechna zaskočila obřím dekoltem. Nechala si zvětšit prsa? Prý ne! Přiznává jen drobné zákroky plastického chirurga v obličeji.

A přestože Monika přiznala, že poté, co ji její manžel Leoš Mareš (37) před čtyřmi lety opustil, skončila na antidepresivech, rozvod v plánu není. „Nechce se nám do toho. Není to asi tím, že bysme chtěli být pořád manželé. Nevím, protože jsme se o tom s Leo
šem nikdy nebavili. Rozvod ale není příjemná věc,“ myslí si Monika.

Komu také sluší rozchod?

Monika Absolonová (36)
Zpěvačka dala vale svému příteli Vratislavu Jandovi (47) loni před Vánoci. Od té doby ale viditelně rozkvetla, a přestože by se novému vztahu určitě nebránila, netlačí na pilu a na toho pravého trpělivě vyčkává.


Tereza Kostková (36)
Herečka se španělskými předky neprochází snadným obdobím. Spekuluje se o rozpadu jejího manželství s divadelním režisérem Petrem Kracikem (55), se kterým má syna Tondu (5). Přesto – kde se objeví, jen září. Copak za tím asi vězí?


Sabina Laurinová (41)
Herečka s vizáži princezny nemá na chlapy štěstí. Konečně potvrdila rozchod se zubařem Karlem Kameníkem (46) a přiznala, že je zase sama. Sabina si ale nezoufá a na nového partnera nespěchá. Udržuje totiž stále kontakty se svými bývalými.



Přečtěte si
inocenta
25. 8. 2013 • 14:03

ženy, které mají přírodní elká prsa, tak ty se neorosí. Naprosto nechápu ty silikony. Být rovná , takl toho budu umět využít a zvláště ve vedrech bez podprsenky, to musí být pohoda.

danuska555
12. 6. 2013 • 21:28

danuska555
12. 6. 2013 • 21:26

A z ceho se ma me jako -Orosit?? Z te presite silikonove Nadhery!! Tak to ani nahodou !! Nahrazky me nezajimaji! Preferuji -Original..

honzadv
12. 6. 2013 • 15:24

Taky to nechápu, žena v domácnosti a ejhle - najednou "podědila" povolání po svém záletném ex (který nenechal na pokoji jedinou sukni), a exženuška si začne hrát na sereblitu a moderátorku - nerozumím tomu. Ani nechápu, proč si na ni hraje I. Gottová - když to vůbec neumí. Nic proti ní ale je bez výrazu, neslaná nemastná myška kuňkavá... Vůbec - proč se každá žena ze stínu známého muže, potažmo každá modelína s IQ 50, cpe do moderování???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.