Poprask ve škole: Učitelka zkoušela žáky z análního sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poprask ve škole: Učitelka zkoušela žáky z análního sexu!

Učitelka vymyslela opravdu vypečený test. (Ilustrační foto ara)
Učitelka vymyslela opravdu vypečený test. (Ilustrační foto ara)

Tak z toho se žáci v Montrealu jen tak nevzpamatují. Učitelka z kanadské školy Andre-Laurendeau je podezřelá, že studentům předložila podivný test plný otázek týkajících se análního sexu, velikosti penisů a sexuální orientace.

Test vypadal na první pohled jako obyčejný zaškrtávací zkouška s možnostmi a,b, c, ale žáci měli za úkol vyplňovat poněkud jiné otázky. Museli zodpovědět zda-li mají černoši větší penis či jaká sexuální pozice je nejpohodlnější. Další otázky byly zaměřeny na anální sex, spermie a lesbický sex.

„Takové otázky jsou podezřelé, i když se jedná o starší studenty. Jak to může pomoci v sexuální výchově našich studentů? Takové dotazy jsou naprosto nepřijatelné,“ říká ředitel školy Andre Byette na stránkách 24hrs Vancouver.

Rozhořčeni jsou i rodiče studentů a škola se od celého incidentu distancuje. Sama učitelka prý chtěla bořit některé mýty a stereotypy spojené se sexualitou. K radosti naštvaných rodičů už ale sexuální výchovu učit nebude.

Autor:  mpa

Přečtěte si
rezacek
17. 6. 2013 • 11:41

A to bylo v rámci občanské nauky nebo tělocviku?

majojo
16. 6. 2013 • 21:04

A kdo je to má naučit, když ne škola? Rodiče patrně ne....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.