Dobře živená manželka Pohlreicha: Svlékat se chce jen na soukromé pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dobře živená manželka Pohlreicha: Svlékat se chce jen na soukromé pláži!

Grilování Zdeněk Polreich
Grilování Zdeněk Polreich (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Televizní kuchař Zdeněk Pohlreich proslulý svým drsným humorem a vulgárním vyjadřováním si manželku Zdeňku pořádně vykrmil. Přesto se v létě chystá do plavek.

Díky bohatému manželovi však Zdeňka nebude svou nakynutou postavu ukazovat zvědavcům na veřejné pláži. Dovolenou si užije pěkně v soukromí, kde ji bude smět vidět jen Pohlreich a tři děti, které si pořídili v předchozích manželstvích.

„Máme takovou soukromou pláž, která je přístupná jenom lidem, kteří si tam pronajmou domeček. Je tam krásně, divoké pláže, úžasné restaurace…,“ říká na webu Prima Style bývalá učitelka tělocviku, která za pět let přibrala 15 kilo.

Společně se Zdeňkem si však dala předsevzetí, že na dovolené shodí přebytečná kila. „Budeme na sobě makat,“ slíbila Zdeňka, která na rozdíl od svého manžela pohyb dost zanedbává. Pohlreich totiž chodí dvakrát týdně do posilovny.



Přečtěte si
marcela47
10. 6. 2013 • 19:48

Ti dva se hledali až se našli. Jeden odpornější ksicht jak druhý.

verona010
10. 6. 2013 • 08:57

to má pravdu kdopak by se chtěl dívat na to tlustý prase. Mužům by při pohledu na ni přešla chuť na ženskou. Pohlreich vaří pro prasata to je vidět na tom praseti co má doma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.