Víme, kdo chce zneužít Bartošovou (47): Zkrachovalec Boura byl jen zprostředkovatel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Víme, kdo chce zneužít Bartošovou (47): Zkrachovalec Boura byl jen zprostředkovatel...

Kdo podstrčil Bartošové nevýhodnou smlouvu?
Kdo podstrčil Bartošové nevýhodnou smlouvu? (Aha! - Mária Rušinová, Martin Přibyl, koláž Ahaonline.cz)

Na povrch se dostaly zajímavé informace ohledně smlouvy na film pro zpěvačku Ivetu Bartošovou (47). Deníku Aha! se ozval čtenář, který tvrdí, že bývalý moderátor Slávek Boura (49) byl jen zprostředkovatel. Prsty v tom má podle čtenáře Bourova současná přítelkyně Monika Berná!

Před pár týdny se zadlužený Boura setkal s Ivetou a předložil jí smlouvu, kterou by podle právníka podepsal jen blázen. „Nepůsobí věrohodně a už vůbec se netváří jako seriózní,“ okomentovala dokument právnička. Smlouvu sice zpěvačce předal Boura, ale pod filmem je podepsaná společnost Win Thorio. Ta není ani zapsaná v obchodním rejstříku a je vedená jen pod ochrannou známkou. A tam prý figuruje Bourova partnerka Monika Berná.

„Chci vás upozornit na jednání či zákulisní praktiky nymburské rodačky Moniky Berné, která zjevně stojí za další boudou na Ivetu Bartošovou,“ napsal čtenář. „Zmíněná paní je registrována jako podnikatelka na úřadě v Nymburce a stojí za firmou Win Thorio. Svého partnera Slávka Bouru také stahuje na dno,“ tvrdí čtenář. Berná je totiž spojována i se zkrachovalým projektem Naháči, kvůli kterému se Boura zadlužil.

Čtenář se hlavně bojí o Bartošovou. „Ivetě fandím a rád bych, kdyby se dostala zpět na prkna, na která má. Podobní lidé ji ale psychicky ničí. Kam je Berná schopna ještě zajít?“ ptá se zdroj.
Zpěvačka naštěstí smlouvu nepodepsala, takže je z celé kauzy venku. A co na to Boura? „Nemůžu vám nic říct. Nebudu to komentovat,“ řekl Aha! současný taxikář.



Přečtěte si
ashzum
8. 7. 2013 • 14:41

Bouraku co se to děje s Ivet je strasny. Kam jste ji všichni honiči po penězích dostali, huby plechový, hraničí s paparazzi. Ta krasavice kankanova tanecnice s vytlemenymi kobylíma zubama tvoje zase vymyslí nějaky uskok, lumparnu. Nechte Ivet už konecne zit v pokoji. S tou zlatokopkou Bernou se tak zahrabeš do hnoje dluhů.

core69
1. 7. 2013 • 22:29

Bouráku kam jsi to upadnul. Snad aspon umí skvěle vykouřit s těma zubama. Má mezi nima mezírky?

delfy
21. 6. 2013 • 17:16

Tak a mám těch chorejch nesmyslenejch výmyslů dost!! Vy všichni rádoby zubi, ashom,tatoo, blecho, jste v podstatě jeden malej českej ,ubohej, křivej, starej, s opičím ksichtem a velkým frňákem zoufalec, těžce zakomplexovanej a koktavej ubožák v exekuci, kterej zpronevěřil 10 mio a navíc je impotentní !!!No name Milan Kadlec ze Slivence, tak se potřebuje proslavit, protože ho zná jenom exekutor policajti a samozřejmě všichni, kterým dluží!! Nyní ho čeká soud za zpronevěru!!! Jen špiní a plive urputný lži, aby ublížil, protože to je low class bez charakteru a pořádný výchovy. Samozřejmě, že neusl, že ho Monča kopla do zadku, protože ji připravil o prachy a majetek! Ne Monča jemu, on dluží Monče, protože na ní parazitoval, jak to má ve zvyku !!! Moje žena zná Monču od 15 let a je pravda, že tak hezkou, pohodovou, inteligentní a správnou holku, všichni doma mají rádi, obdivovali a obdivují dodnes, včetně mě !!! Ty chudáku impotentí, odplata za zlo tě nemine a to už brzy!!! Zkus se objevit v Nymburce, dostaneš to, co sis zasloužil už dávno, abys už nikomu nemohl škodit!!! Doufám, že si tě brzo vezme její švára do parády, abys konečně tu svou křivou odpornou koktavou držku nikdy neotevřel !!! Že se nestydíš pomlouvat její mámu, který dlužíš peníze, hajzle!!!! Ubohá kreaturo na okraji společnosti...fuuujjjjjjj....Monča je úžasná ženská s obrovským sex - appealem, která může mít milence o 20 let mladší !!! Ono to není ve věku, ale v šarmu a velikosti osobnosti, kterou tenhle chudák prostě nemá, vidíte sami!!Takhle se chová chlap???? Mončo naše neboj, my to víme, my tě známe a tahle odpadlá pochybná a nezajímavá NULA tě nemůže urazit ani poškodit, přestože se o to ve své ubohosti nejnižšího kalibru snaží. Z jakejch odpornej vajec si vznikl, trapáku??? Já tě dostat do rukou...!!!

zubi9
12. 6. 2013 • 22:28

Nymburčáci tady známe vytlemenou slavnou umělkyni Bernou co nám tančila zadara v podnapilém stavu a pak zvracela po opici na náměstí. Jseš ošklivá hydra až to není hezký Berná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.