Andrea Kerestešová: Když mi dáte dobrý důvod, klidně se svléknu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Kerestešová: Když mi dáte dobrý důvod, klidně se svléknu!

Andrea je za vodou a už by se mohla jen válet.
Andrea je za vodou a už by se mohla jen válet. (Foto Aha! – David Malík, Dan Černovský)

Hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Kerestešová (28) se, na rozdíl od jiných hereček, zatím pokaždé odmítla v rámci své role svléknout. Dokáže vůbec někdo změnit její názor?

„Proč bych se měla svlékat? Vždycky říkám: Dejte mi argument, proč bych to měla udělat. Přesvědčte mě. Nikdo mi ten argument zatím dát nedokázal. Chápu, že do některého filmu je to důležité, a neodsuzuju nikoho, kdo to dělá. Ale já to prostě dělat nechci,“ říká herečka rezolutně na stránkách iDnes.cz

Andrea Kerestešová se odmítla svléknout už ve své první roli v Rafťácích. „Byl to můj první film, role nebyla žádná herecká kvalita. Prostě potřebovali hezké holky, které ukážou prsa. Pomáhá to pochopitelně návštěvnosti filmu. Já byla naivní, s něčím takovým jsem nepočítala. Když jsem se to dozvěděla, přišel zlom. Řekla jsem, že to neudělám,“ vysvětluje herečka, která si nakonec vydupala dublérku.

Po natáčení Vyprávěj také přiznala, že měla problém se sžít s prostředím seriálu. „Já si z dětství vybavuju až konec osmdesátých let. Takže pro mě bylo natáčení paradoxní. Když jsem hrála mladou, tak v době, kterou jsem nepoznala. Když jsem hrála starou, ocitla jsem se v letech, kdy jsem ve skutečnosti byla ještě dítě. Ani jedno období ve Vyprávěj pro mě nebylo přirozené. Mám pocit, že jsem pět let natáčela science fiction,“ říká o natáčení mladá herečka.



Přečtěte si
gabreta
5. 6. 2013 • 15:03

Je jasný že přirozený období je asi to,ve kterým žije.Jako herečka,pokud by byla dobrá,tak se musí obdobím rolí přizpůsobit a vcítit se do doby.jestli "Vyprávěj" pro ni bylo jako "science fiction,“Co teprve kdyby hrála Annu proletářku nebo Tisovo hospodyni! To by byl nářez.Zase by neměla problém se třeba svlíknout!

hogofogo173
5. 6. 2013 • 09:15

Byl by dobrý důvod nějaký pěkný kolík?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.