Gott chce být stále mlád: Míří na rockový festival plný neřesti! A chce přitvrdit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gott chce být stále mlád: Míří na rockový festival plný neřesti! A chce přitvrdit

Mistr radikálně mění publikum. Na rockový festival míří poprvé.
Mistr radikálně mění publikum. Na rockový festival míří poprvé. (ara. koláž Ahaonline.cz)

Dnes dopoledne se v Česku s nadsázkou zastavil život. Objevila se totiž zpráva, že Karel Gott (73) míří na obří rockový festival, který kromě skvělé hudby proslul i větší než malou spotřebou alkoholu, erotickým jiskřením a sem tam i nějakou tou drogou…

Gentleman, který si potrpí na perfektní obleky a dokonale vyleštěné boty, se poprvé ve své kariéře objeví v červenci na tak gigantickém podniku jako je Rock for People. A jak se mistr na své vystoupení na rockově laděném festivalu připravuje? „Možná trochu přitvrdím, nemůžu asi zpívat jen milostné balady,“ prozradil Mistr MF Dnes.

Zakladatel festivalu Petr Fořt vysvětluje, proč se snažili získat právě Karla Gotta. „Myšlenkou jeho vystoupení na Rock for People se zabýváme zhruba pět let. Byli jsme si vědomi, že na žádné podobné akci Mistr nikdy nevystupoval, ale přesto jsme o jeho účast na festivalu stále usilovali. Letos se to k naší velké radosti povedlo,“ tetelí se Fořt, kterému se povedl opravdu husarský kousek.

Rockový festival, na který Gott přijede, navštěvují tradičně tisíce lidí, a to zejména mladých. Alkohol se během festivalových dnů konzumuje ve velkém a není žádným tajemstvím, že někteří návštěvníci si dopřávají i omamné látky, zejména marihuanu a taneční drogy. Uvolněná atmosféra se pak přenáší i do mezilidských vztahů, kdy není nic neobvyklého vidět milostné hrátky návštěvníků festivalu za denního světla téměř všem na očích… O to větší výzvou pro Karla Gotta bude toto publikum, které rozhodně nebude spořádaně sedět na židličkách, jak je Mistr zvyklý, ukočírovat…



Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.