Zrcadlo pravdy! Před ním nic neutajíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zrcadlo pravdy! Před ním nic neutajíte!

Kouzelné zrcadlo už připravuje ředitelka galerie Ema Krulíková.
Kouzelné zrcadlo už připravuje ředitelka galerie Ema Krulíková. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Kouzelné zrcadlo chystá malíř a psycholog Zdeněk Hajný. V mystické galerii Cesty ke světlu v Praze na Chodově má zrcadlo velmi rychle odhalit, co se v člověku opravdu skrývá.

Pokud je člověk plný zlosti, může se jeho obraz zbarvit fialově, vztek mívá barvu tmavě modrou, nenávist žlutou, láska červenou… Před zrcadlem pravdy se zkrátka nic neutají.

Stačí přistoupit k zrcadlu a to za okamžik odhalí nitro jedince pomocí spektra barev přiřazených k určitým emocím. Podstata působení tajemného zrcadla spočívá v tom, že člověk vstoupí do vyhrazeného, speciálně upraveného prostoru galerie. Dole pod sebou uvidí sám sebe. Složitým technickým propojením se do prostoru barevně promítne jeho momentální nálada a paprsek spektra, který vyletí vzhůru, upne jeho pozornost na strop. „Je to protiváha světa »násilí«, kterému jsme denně ve svém okolí vystavováni,“ tvrdí ředitelka galerie Ema Krulíková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.