Oldřich Vízner (65) v roli modela: Svlékal se přede všemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Oldřich Vízner (65) v roli modela: Svlékal se přede všemi!

Oldřich Vízner ukázal své tělo.
Oldřich Vízner ukázal své tělo. (Showpix, koláž Ahaonline.cz)

Herec Oldřich Vízner (65) se nezdá! V sobotu totiž spolu s herci Veronikou Kubařovou (25) a Martinem Písaříkem (33) ovládl módní molo a nejen to. Přítomným divačkám předvedl i svoje nahé břicho!

Vízner opět dokázal, že je sám se sebou spokojený. Svoje tělo odhalil už téměř před dvaceti lety v komedii Saturnin. Zub času se však herci úspěšně vyhýbá, a tak si mohl dovolit repete. Že je velký exhibicionista a smysl pro humor mu není cizí, je znát i z pouhých fotek.

Na přehlídce značky, kterou má pod palcem jeho kolega Martin Písařík, se Vízner oblékl do modelů, které oživil třeba bláznivými slunečními retro brýlemi. Jelikož se mu ale zřejmě předváděné oblečení zdálo příliš střízlivé, neváhal a vystrčil na publikum břicho. Drobný striptýz se mu zalíbil, a tak měli přihlížející možnost pokochat se jeho tělem několikrát za večer.

V roli modela se objevil i Písařík. „Vždycky, když někomu řeknu, že mám módní značku, tak se začne strašně smát a já mu naprosto rozumím. Ale prostě mě to baví, je to takový punkový a zase jsem strčil nos někam, kde můžu zlobit,“ přiznal herec, muzikant, model a návrhář v jednom.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.