Vládli světu! A v sexu byli jako zvířata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vládli světu! A v sexu byli jako zvířata!

Stalin
Stalin (: archiv)

PRAHA – Zdá se vám milostná aféra českého premiéra Mirka Topolánka (ODS), který dlouhou dobu zahýbal manželce, aby si nakonec »upletl« dítě s milenkou Lucií Talmanovou (ODS), morálně ošklivá? Pak vězte, že je to úplné nic proti řadě mnohem významnějších politiků, kteří vládli světu, ale jejich sexuální choutky byly doslova zvrácené…

Stalin
Sovětský krutovládce připravil ve svých 40 letech o panenství 16letou dceru železničáře, který mu během občanské války v roce 1919 poskytl azyl na útěku. Kráska Naďa Alliujevová se později stala jeho ženou a podle všeho ji Stalin kromě panenství připravil i o život. Podle všeho měl ve 30. letech poměr s velitelem své ochranky Paukerem.

Mussolini
Italský diktátor a fašistický vůdce prý spal s celkem 5000 ženami! O panictví přišel v 17 letech v nevěstinci. V dalších letech si ale v sexu potrpěl na »rychlovky«, většinou vestoje nebo na koberci. Měl prý rád »tvrdý« sex, občas některé své milence v návalu vášně i ublížil.

Adolf Hitler
Vůdce nacistického Německa se vyžíval v sadomaso praktikách. Podrobnosti z jeho sexuálního života odhalil tajný deník jeho milenky Evy Braunové. Své partnerky prý nutil, aby do něho kopaly, sprostě mu nadávaly a močily na něj. Také měl poměr se svou neteří Geli. Navíc se tradovalo, že spí i s muži.

J. F. Kennedy
Nejoblíbenějšího prezidenta USA připravila o panictví v jeho 17 letech prostitutka. Rád se oddával sexuálním hrátkám přímo v Oválné pracovně. Svůj běžný pracovní den si bez sexu nedokázal představit. Jeho milenky byly z řad modelek i obyčejných sekretářek. Nejvíce jeho aférami trpěla jeho žena Jackie, kterou dokonce nakazil pohlavní chorobou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.