Agáta si maže prsa speciálním krémem: Do svatby je chci mít větší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta si maže prsa speciálním krémem: Do svatby je chci mít větší!

Takhle narvaný dekolt měla modelka, když byla těhotná.
Takhle narvaný dekolt měla modelka, když byla těhotná. (Blesk)

Co nevidět si opět obleče svatební šaty. Modelka Agáta Prachařová (28), dříve Hanychová, si vzala v alkoholovém opojení svého partnera Jakuba Prachaře (29) bez přítomnosti rodiny a přátel. Proto chystá druhou svatbu a tam všem vytře zrak! Bude vypadat skvěle a bude mít obří poprsí.

Vždy prohlašovala, že než aby šla na plastiku prsou, raději podprsenku vycpe ponožkami. Jenže člověk míní a život mění. „Snažím se vyzkoušet všechny možné přírodní varianty, než na plastiku budu muset jít,“ řekla Aha! Agáta, která ani netuší, jakou velikost vlastní. Prý záleží na podprsence. „Teď mám malý dvojky. Chtěla bych plný dvojky, možná něco mezi dvojkama a trojkama,“ líčila čerstvě vdaná paní.

A proč to všechno známá skandalistka vůbec podstupuje? „To kvůli svatebním šatům. Díky tomuto krému by se mi měly i trošku zvednout a celkově zvětšit o celé jedno číslo. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Mám na to měsíc,“ připomíná modelka, která chce, aby druhá svatba byla dokonalá. Pozve totiž všechny.

Prachařová přiznala, že se za svá prsa stydí. Po porodu syna Kryšpína (1,5) se její hrudník rapidně změnil a jí to trápí. A co na to její manžel Jakub? „Jemu je to jedno, je spokojený. Ale určitě mi rád pomůže s každodenní aplikací,“ smála se krásná modelka.

Agáta vybírala šaty pro Kordulku a Kryšpína!

Státní svátek strávila Prachařová (28) vybíráním šatů pro družičky a svého syna. „Jednou z družiček bude moje sestřička Kordulka. Ona u toho být  nemohla, protože je na škole v přírodě. Ale je to dobře, protože bychom se asi pohádali,“ řekla Aha! Agáta. O svých šatech už má ale jasno.

„Budou dlouhé, bílé, s osmimetrovým závojem,“ prozradila modelka, která pro svého syna Kryšpína (1,5) pořídí světlý oblek. Pokud jde o svatební cestu, mají už Prachařovi jasno. „Chceme jet někam pod stan a pak vyrazíme autem do Portugalska,“ prozradila Agáta.




Přečtěte si
danuska555
19. 5. 2013 • 00:26

Agus, tobe na ty tvoje vesaky - uz zadna masticka -nepomuze Leda? Ze by sis to -napatlala. na. Mozek.

solochov
10. 5. 2013 • 15:02

Agáta je prostě tupá jako vidle. Kam se Prachařovi přestěhoval mozek, že si tuhle ojetinu vzal, to není těžké uhodnout...

andys8
10. 5. 2013 • 08:54

Aguš dostala novou zakázku na propagaci krému.

hakari.takara
9. 5. 2013 • 21:38

určitě, hned si takový krém půjdu koupit.... Copak jste všichni úplně blbí? Opravdu si myslíte, že stačí si na prsa patlat nějakou sračku s tím, že se vám do dvou měsíců zvětší prsa... ? ať si patlá ta š.lápota na prsa co chce, já za to peníze vyhazovat do luftu určitě nebudu.

monza
9. 5. 2013 • 14:53

Jak můžeš být jí,když ona je modelka,velmi dobře vydělávající a ty,stupidní pasák prasat?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.