Bartošová opět skončila v nemocnici: Tentokrát prý spadla z kola… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová opět skončila v nemocnici: Tentokrát prý spadla z kola…

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (reprofoto TV Prima)

Opět nezklamala! Iveta Bartošová (46) dnes měla vypovídat u soudu jako svědek, ale dle očekávání nedorazila. Údajně při leží v nemocnici na Jednotce intenzivní péče…

Iveta měla vystoupit jako svědek během líčení, v němž se její milenec Josef Rychtář zodpovídá z nařčení, že vydíral svou exmanželu Darinu Novou a její právní zástupkyni. Milenec Bartošové se ovšem nejspíš rozhodl, že bude soudům házet klacky pod nohy.

Ani on, ani Bartošová se totiž na dnešním líčení neobjevili, přestože měli povinnost podat svědectví. Rychtáře omluvil jeho zástupce, ale nepřítomnost zpěvačky je záhadou. „Z neděle na pondělí ji přivezli do nemocnice s tím, že spadla z kola. Nyní leží na JIPce,“ prozradil pro Blesk.cz zdroj ze zařízení, v němž by měla Bartošová ležet se zraněním.

V poslední době tráví Iveta v lékařských zařízeních více času, než doma. Minulý týden dorazila do nemocnice pro změnu se žlučníkovým záchvatem. S každým takovým incidentem však narůstá podezření Zdeňka Macury, že Bartošová čelí ze strany Rychtáře domácímu násilí.



Přečtěte si
otrok
9. 5. 2013 • 11:47

Dobře jí tak,kdyby byla v blázinci v klecovém lůžku kam patří,tak se jí to nestane.Doufám že si pořádně rozbila tu svou odulou tlamu.

marek.d
8. 5. 2013 • 20:01

Promiň, xčarodějko, že ti budu oponovat. Jsi asi hodný člověk, proto obhajuješ tu zlou sobeckou a bezohlednou Bartošovou. Jednak - ona už dáááááávno pohledná není, je otřesná! Odulá, zpuchlá, sádelnatá bachratá neupravená cuchta je to, Druhak - píšeš, že taky nemáš zuby, nevím, kolik je ti teda let (omlouvám se za tykání, kdyžtak), ale pokud si hraje na zpěvačku (ačkoli už plno let zpěvačka není!), předpoklad číslo dva (po kvalitním zpěvu, hlasu a práci) je hezký -. hlavně UPRAVENÝ vzhled! Když už předstírá zpěv, byť tu ošklivou klapaču jen tak otvírá na němo a navíc mimo rytmus - má mít chrup v pořádu! Neexistuje omluva, u ní jde o lenost a chudobu - ducha! Prachy dá za chlast (ožralá je neustále, kdykoli kdekoli "promluví"), ne za chrup. A píšeš, že máš neschopné zubaře - v čem je problém? Najdi si jiného zubaře! Taky jsem odešel před pár lety od zubařky, která byla totálně k ničemu, chodím ke skvělému zubaři, profíkovi a preciznímu fachmanovi. Jasné? Jistě jsi fakt moc hodná dáma, je to znát, ale jsi mimo. Hezký den přeju. Marek

xcarodejka
8. 5. 2013 • 18:07

Stále je pohledná , a myslím že jí chybí jen jeden zadnízub. Mně jich tedy chybí vzadu více, ale to proto,že mám neschopné zubaře,kteří zuby často ničí,,,, Některé modelky si stoličky dávají trhat schválně, aby měly propadlé tváře, což je na fotkách vítáno. A komu to vadí nechá si dát implantát nebo zhotovit můstek, či co. To jsou starosti..... Občan politicky sotva pologamotný projevuje zájem o Ivetu Bartošovou. Slyšeli sjte knížete? Mluví jako patnáctiletý študák, jelikož za celá léta nepochopil, že se to u vysoko psotaveného politika nehodí.

martucci
8. 5. 2013 • 11:56

Gejša, co se "ztratila" už před 3 roky, najednou vyběhla odněkud z roští a vpletla se Ivetě do kola.

honzadv
8. 5. 2013 • 09:36

Eremita - to už není ani OBČASNÁ zpěvačka, ale pizda, skoro bezzubá tlustá rozkydlá stařena, která tu nehezkou tlamajznu s pár hnědýma vykaženýma zubama stěží otevře naprázdno a ještě mimo rytmus. A když se snaží mluvit, je to žalostné, ta zpitka nedá dohromady větu, jen dvě tři slova a finito.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.