Hanychová práskla, na čem zkrachoval sex během svatební noci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hanychová práskla, na čem zkrachoval sex během svatební noci!

Agáta Hanychová-Prachařová promluvila o detailech své svatby.
Agáta Hanychová-Prachařová promluvila o detailech své svatby. (Koláž Ahaonline.cz)

Modelka Agáta Hanychová (28), tedy teď už paní Prachařová, konečně promluvila o své svatbě „z nudy“. Stále zarputile tvrdí, že šlo o spontánní nápad a také prozradila, proč během svatební noci neměli s Jakubem Prachařem (29) sex.

Agáta Hanychová Prachařová ještě ani nemá novou občanku a už plánuje další svatbu. Tentokrát bez tajností a s celou rodinou. Má se odehrát na Den dětí v kapličce sv. Václava v pražském Suchdole (foto v galerii). Obřad bude církevní, protože celá rodina modelky je věřící. A na Suchdol padla volba nejspíš proto, že tam Agáta vyrůstala a stále tam bydlí její matka Veronika Žilková (51).

Oddávajícím bude stejný kněz, který křtil malého Kryšpína – tedy první romský kněz v Čechách Vojtěch Vágai. Modelka také promluvila o tom, jaká byla svatební noc. Reportérovi Blesku na přímý dotaz prozradila, že s Jakubem neměli sex. Proč? Prý kvůli přátelům! „Já myslím, že 99 % svatebních párů svatební noc neprosexuje. Byli jsme tam s kamarádama a snažili se, aby se všichni bavili, takže jsme se jim věnovali,“ vysvětlila Agáta důvod, proč k žádným intimnostem nedošlo.

Zajímavost navíc:
Kdysi bývala právě svatební noc chvílí, kdy měli novomanželé poprvé pohlavní styk a kdy byla nevěsta připravena o panenství. U východních Slovanů byl dokonce zvyk, že pokud se ženichovi v průběhu noci deflorace nepodařila, dokončil ji starší družba, což býval většinou bratr ženicha. Jinde zase novomanželé museli se sexem počkat až na druhou noc. V Černé Hoře například musela nevěsta první noc spát v posteli se svou tchyní.

Přečtěte si
ivkanatka
2. 5. 2013 • 12:35

Koho ta dilina tak může zajímat ?!? A její sex už vůbec nikoho !!! Zrušte tenhle plátek, stejný jako Plesk !!!! Ostuda vedení, co tam zaměstnává za negramoty !!!! P.S.: Ne nadarmo se říká, jaký pán, takový kmán

avina
2. 5. 2013 • 12:31

Agáta,tak stará,tak blbá.Za 10 let bude odepsaná aférami,novými muži...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.