Skandální TýTý 2012: Vys*ali, pr*el... Z pódia létaly vulgarismy! A ostudy bylo víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skandální TýTý 2012: Vys*ali, pr*el... Z pódia létaly vulgarismy! A ostudy bylo víc!

Karel Šíp a Bára Basiková počastovali publikum vulgarismy.
Karel Šíp a Bára Basiková počastovali publikum vulgarismy. (Aha! - Roman Souček, David Malík)

Letošní TýTý si zaslouží jednu velkou výtku, a to za vulgarismy, které z pódia směřovaly k divákům v sále i u televizních obrazovek. Není divu, že šéf ČT jen nevěřícně kroutil hlavou. Tenhle „úlet“ totiž může znamenat pěkně mastnou pokutu.

Vše odstartoval sám Karel Šíp, který při čtení nominací v kategorii Osobnost televizní zábavy nezapomněl zdůraznit, že právě on je jedním z nominovaných. A dodal, že anketa je dobrá možnost jak zjistit, „jestli mu přátelé hlas poslali, nebo se na něj vys*ali“.
V podobném duchu pak pokračovala Bára Basiková, která Osobnost televizní zábavy vyhlašovala. Ta otevřela obálku a vykřikla: „Do pr*ele, Karel Šíp!“ V tu chvíli už to v sále zašumělo překvapením. Krátce po deváté hodině a ve vysílání veřejnoprávní televize to opravdu nikdo nečekal. Šéf televize možná už v té chvíli v duchu počítal, jakou pokutu mu Rada pro rozhlasové a televizní vysílání udělí. No, uvidíme…

Přežvýkavec Michal David
O další trapas se postaral zpěvák Michal David, který má asi hodně rád americké filmy. Ani v sále divadla totiž nevyndal z úst žvýkačku a jeho čelisti kmitaly jako o život. To se ovšem vůbec nelíbilo režisérovi večera, který slavného zpěváka bez lítosti přede všemi vyplísnil. Žvýkací guma putovala do koše.

Olizovač Petr Kolář
O poslední šok se postaral zpěvák Petr Kolář, který na pódiu během duetu bezostyšně líbal a olizoval Báru Basikovou. Toho si opravdu nešlo nevšimnout. Jak blízko k sobě tihle dva ve skutečnosti mají? Bára nevypadala, že by jí Petrovy intimnosti kdovíjak vadily.

Partyšová s mladíčkem
Velkou otázkou bylo před slavnostním večerem, kdo vlastně přijde s Gábinou Partyšovou. Její stále ještě manžel Pepa Kokta má rodičovské povinnosti u Ornelly Štikové, a tak moderátorka přišla se svým kamarádem-fotografem Danielem Zahrádkou. Mimochodem, právě Zahrádka byl často zmiňován jako možný milenec Partyšové.





Autor:  ph

Přečtěte si
mandat
30. 4. 2013 • 04:27

Basikova vypada priserne.

danuska555
30. 4. 2013 • 01:52

ropuchaninka. mate naprostou pravdu, Basikova. je tlusta a jeste- vypatlana!

danuska555
30. 4. 2013 • 01:48

georg 815, Nevim ,co bych jim mela zavidet!! A ze bys me chtel videt? To ja jsem, jen pro vysoce inteligentni k videni a ne pro socky, nebo zaprkle lidi ! Tomu. ver ! Ja jsem jen pro - vyvoleneeeee !

andrea68
29. 4. 2013 • 13:39

Až na to, že s Matuškou to zpívala Pilarová.

jity
29. 4. 2013 • 09:50

třeba se to jejímu manžílkovi líbí, třeba to doma popleská a říká si, to všechno je moje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.