Protekční fracek Novotný do toho praštil! Vzal si Ornellu! Nebo ne? ;) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Protekční fracek Novotný do toho praštil! Vzal si Ornellu! Nebo ne? ;)

Pavel Novotný a Ornella Štiková. Ne, nebojte, nezvali se :)
Pavel Novotný a Ornella Štiková. Ne, nebojte, nezvali se :) (Aha! - Alexandr Malachovský)

Asi každý, kdo se vdává, nebo žení doufá, že to je naposledy a tak chce mít u tak slavnostní chvíle nejen svou rodinu, ale také pátele. Nejinak si to představoval novinář Pavel Novotný (32), který si dnes dopoledne vzal svou přítelkyni Veroniku. Ne, nebojte se, s Ornellou to byl opravdu jen vtip! Fotky Pavla se jeho skutečnou novomanželkou najdete ve fotogalerii tohoto článku. 

Na svatbu se ovšem neobtěžovala dorazit Pavlova dlouholetá kamarádka Agáta Prachařová (27). A to měl přitom jít její syn Kryšpín (1,5) za »družičku«!

Pohádali se krátce před obřadem nebo snad Agáta nesouhlasí s klasickým pojetím svatebního obřadu, kdy si novomanželé pozvou své rodiče a příbuzné? Těžko říct. Jak totiž bývá u náladové Prachařové zvykem, do vysvětlování se jí nechtělo. „Nedorazili jsme, protože jsme měli jinej program,“ překvapila nás svou odpovědí modelka.

Na otázku, zda si na svatbu kamaráda měla přeci jen udělat čas, už jen odsekla: „Já myslim, že já se s váma vlastně bavit nechci!“ I bez své »kamarádky« si ale ženich svou svatbu, která probíhala v pražském kostele Sacre Coeur užil. „Cejtím se tak jako každý den vedle své skvělé partnerky. Obřad mě bavil a dojal, ale to je jen forma a ta je mi fuk. Pro mě je podstatný ten akt jako takový,“ řekl Nedělnímu Aha! novomanžel.



Přečtěte si
haha
29. 4. 2013 • 11:31

Táááááááááááááááááák Ornello a máš utrum,teď už si tě nevezme ani ten prasečák Novotný.S mámou jste za ten rok zapracovaly na tak příšerné negativní reklamě,že ti nepomůže ani svěcená voda.Ještě možna Uwa.To je dost velkej vyhulenec,ten by tě skousnul...kdyby byl dlouho v rauši....

britva
28. 4. 2013 • 13:34

nevěsta je hezké děvče, jen nechápu, co na takovém praseti vidí. chápu, že asi peníze, ale když na ní ten spocenej vepř asi lehne, aby začal kopulovat, tak to bych se asi poblil no nic, já jen, že preferuji štíhlou linii. tlustoprdy nesnáším, blééééé

mindasek
28. 4. 2013 • 13:09

At se ma Ornelka dobre at si zatim uziva popularity zadny strom neroste do nebe jednou to vse skonci a nikdo oni ani nezakopne

maus.maus
28. 4. 2013 • 11:01

 to je snad vtip dne. Ta velrybí vypasená rodinka se vetne všude.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.