Tajemství věčného mládí Marcely Augustové: Křovinořez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství věčného mládí Marcely Augustové: Křovinořez!

Marcela Augustová
Marcela Augustová (ČT)

Kdekdo si lámu hlavu nad tím, jak jen to moderátorka Marcela Augustová (47) dělá, že v televizním zpravodajství vypadá stále skvěle. Teď konečně prozradila, čím si zajišťuje věčně mladou tvář.

Moderátorce Událostí táhne na 50, ale přesto vypadá lépe, než před 25 lety, kdy v televizi začínala. Před vysíláním ji sice čekají dlouhé přípravy v maskérně a kostýmérně, ale Marcela Augustová přesto vypadá mladistvě i v civilu. Čím se udržuje v kondici?

„Nic třeskutého pro to nedělám. Vesnický život nese jisté povinnosti jako rytí zahrady a sekání křovinořezem. Doma chodím pěšky nebo jezdím na kole a baví mě sport,“ prozradila na chatu České televize Marcela Augustová, která denně dojíždí přes hodinu do práce z vesnice v okolí Liberce.

„V Praze jsem pár let bydlela a upřímně, nevím, jestli bych to ještě chtěla opakovat. Daní za louku za barákem je to věčné ježdění. A šéfům je jedno, kde kdo bydlí a jak daleko to má,“ zdůvodnila své rozhodnutí moderátorka Událostí.



Přečtěte si
ahmik
30. 4. 2013 • 09:14

Vizáž nic moc,ale ta nebyla ani za mlada. Augustová má zřejmě v AHA předplacenou občasnou propagaci. Pokud chce ale udělat něco dobrého ať se naučí mluvit prvotřídní češtinou a vede k tomu i své kolegy,které její klika donutila takto hrůzně se vyjadřovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.