Alois Švehlík: Tajil poměr s Janou Janěkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alois Švehlík: Tajil poměr s Janou Janěkovou!

Alois Švehlík s Janou Janěkovou
Alois Švehlík s Janou Janěkovou (koláž Ahaonline.cz)

Herec Alois Švehlík (73) má za sebou bohatou minulost, během níž k němu vzhlíželo bezpočet krásných žen. Co jej spojuje s Janou Janěkovou (57)?

Janěková měla v minulosti se Švehlíkem poměr, který neskončil dobře. Alespoň tak jim to předepisuje scénář seriálu Cesty domů, do něhož Jana nastupuje jako herecké posila. Po boku Aloise Švehlíka si zahraje odbornici na transplantace Blanku Lipovou, která v něm probudí zapomenuté emoce.

„Tu minulost si jen domýšlím, je to špičková odbornice ve svém oboru, která zřejmě nemá rodinu. Kdysi evidentně měla s Rudolfem vážný vztah, ale rozešli se. Říká o něm, že on pro ni byl jediný chlap, kvůli kterému by se pokusila skloubit rodinu a kariéru. Což se ale nestalo,“ řekla o nové roli Jana Janěková. Herečka má ale zcela jiné soukromí, než její seriálová postava. Je hrdou matkou tří dcer, díky nimž se stala několikanásobnou babičkou. „První dcera se mi narodila velmi brzy, už ve třiadvaceti letech v prvním angažmá. Mnozí mi říkali, že jsem měla počkat, že jsem teprve na začátku kariéry. Ale já prostě v tu chvíli cítila potřebu být matkou. Vždycky se na mě všechno hrnulo naráz, mám to tak celý život,“ dodala představitelka Blanky Lipové.



Autor:  cam

Přečtěte si
inocenta
26. 4. 2013 • 18:36

Já jsem se přestala jsem se dívat na české filmy , již to trvá roky, a některé herce už neznám nebo jsem je zapomněla. Přišla jsem snad o hodně?

avion
26. 4. 2013 • 16:36

 nechá si říkat od rodiny"pane docente" to je taková kravina a stejně Švehlíka nemůžem ani vidět!!

janyna
26. 4. 2013 • 13:48

Já už se na tuto slátaninu přestala dívat. Vystiženo je to přesně.

tenerife
26. 4. 2013 • 13:09

Sice se na tuto ,,slátaninu,, dívám také,ale vy jste to výstižně charakterizovala, velice mě to pobavilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.