Lucie Bílá: Uklízí v kavárně svého přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Lucie Bílá: Uklízí v kavárně svého přítele!

Lucie Bílá s přítelem Petrem Makovičkou
Lucie Bílá s přítelem Petrem Makovičkou (koláž Ahaonline.cz)

O tom, že to Lucie Bílá myslí s Petrem Makovičkou opravdu vážně, není pochyb. Nejenže mu pomohla se zařizováním jeho kavárny, ale když je to nutné, neštítí se ani manuální práce.

Lucie Bílá nemá hvězdné manýry a nenechává se obskakovat. Když je potřeba, ráda přiloží ruku k dílu, stejně jako v kavárně Petra Makovičky, kde napravila škodu, kterou sama způsobila.

„Lucie se podařilo vylít na podlahu vzorek minerálky, a tak neváhala a bez jakýchkoliv móresů, vzala mop do ruky a vytřela zem,“ uvedl jeden z přítomných hostů degustace nových příchutí Ondrášovky.


Během experimentování s novými chutěmi se Lucie dočkala i setkání s režisérem Jiřím Strachem, který šel zrovna kolem kavárny. „Bylo na obou vidět, že mají ze spontánního setkání radost, i když pan režisér zpočátku vůbec netušil, co se v kavárně děje a byl z toho celý  rozpačitý,“ uvedl jeden z hostů.



Autor:  cam

Přečtěte si
anezat
20. 4. 2013 • 18:44

kuryr
19. 4. 2013 • 17:26

 Z jiného ranku, ale také parádní! Miki Volek byl možná synem Kožíka. http://slovacky.denik.cz/kultura_region/miki-volek-jako-syn-kozika-mozne-to-pry-je-20130419.html

j-a-n-a
19. 4. 2013 • 15:32

To je svatá pravda,je na pořádnej plivanec!! Neštítí se ničeho,zviditelňovala se na,na smrt nemocné p.Jiráskové,teď zase v jakési kavárně,kterou vlastní!! To koště drží jako prase kost,jako by se ho bála!!TRAPKA JEDNA "OPÁLENÁ"!!! Je fakt na pořádný odplivnutí před ní!!!

ivuska1
19. 4. 2013 • 13:10

 ta je tak neskutecne chtiva, ze si opravdu dela reklamu na vsem a na vsech. Nestiti se zneuzit dalsiho cloveka ve svuj prospech. Jiri Strach byl cely "rozpacity". Proc asi ??? Asi vubec necekal, ze bude hned focen a jeho fotky otisknou v Blesku jako reklamni atrapa pro Zanakovou. Zanakova na fotce drzi sklenici, presne tak aby bylo videt logo mineralky . A to koste take drzi jako rekvizitu! Ta zenska je fakt na odplivnuti.

hejhej
19. 4. 2013 • 12:27

 Lucka je vynikající zpěvačka.A jak je vidět,hvězdné manýry nemá.Jest-li pomohla svému milenci je jen její věc,je o ní známo,že pomáhá i cizím lidem.Mo a že je občas v AHA ,hloupá Štiková,vypatlaný násilník Rychtář,nebo alkoholická nezpěvačka Bartošová jsou v bulváru daleko častěji a neumějí nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.