Ornella měsíc po porodu odložila Quentina: Vyrazila s mámou Štikovou na party! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ornella měsíc po porodu odložila Quentina: Vyrazila s mámou Štikovou na party!

Ornella se bavila s rodiči, Quentina hlídala Charlotte
Ornella se bavila s rodiči, Quentina hlídala Charlotte (koláž Ahaonline.cz)

Malý Quentin je na světě sotva měsíc a už si musí zvykat na život bez maminky, kterou to táhne za zábavou. Ornella (20) společně se svými rodiči vyrazila na party a své miminko svěřila mladší a nezkušené sestře Charlotte.

Ornella Štiková svého syna pomalu připravuje na nezávislost. Život je přece příliš pestrý na to, aby jej trávila mateřskými povinnostmi. Ještě v šestinedělí se tak za podpory svých rodičů objevila na party. Quentinovi tak raději odepřela kojení. Co kdyby dostal chuť na mateřské mléko ve chvíli, kdy maminka bude mimo domov?


„Nelíbilo se mi to, jsem dost citlivá a kojení není hezká věc. Cítila jsem se strašně vyčerpaná,“ posteskla si v Blesku Ornella, která Quentina krmí umělou dětskou výživou. Štikovi neodolali záři reflektorů a doma zůstala jen Charlotte coby Quentinova chůva. Ornellina sestra však s dětmi nemá žádné zkušenosti.
Dokonce i mám Štiková pustila svého milovaného vnuka z hlavy a užila si večer, během něhož stála v centru pozornosti. „Na krásnou VIP akci, kam jsme byli pozvaní s manželem, jsme vzali i Ornellku. Byl to krásný večer. Potkali jsme plno přátel, a byl super program a jídlo a samo sebou i autíčka,“ chlubila se Monika Štiková na facebooku.



Přečtěte si
eremita
16. 4. 2013 • 23:55

 Tahle slečna snad nikdy nedospěje a bude se vláčet světem se supěním tučné matky za hrbem, jen ten Kokta aby nezapadl do propadliště dějin, i když s tchánem by si potlachat mohl. Jsou to zoufalci.

majojo
15. 4. 2013 • 13:31

 Jak se tak na to foto dívám, nemá mkdo dát té vymaštené kundovně dát na pr.del.

laskonkaa
15. 4. 2013 • 12:23

tak hlavně, že tam bylo jídlo a pití zdarma, to jste si to určitě príma užili. Jen postrádám informaci, jestli pak doma tatík Štika zase jako vždycky neblinkal... .

tarka
15. 4. 2013 • 12:21

to musela být tedy opravdu VIP úroveň, protože kdo se tak může přátelit s touto přízemní a primitivní famíliíí, než jim podobní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.