Ministr Bendl utrácí miliony, ale snoubence dal prstýnek "za hubičku" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ministr Bendl utrácí miliony, ale snoubence dal prstýnek "za hubičku"

Ministr Bendl s přítelkyní.
Ministr Bendl s přítelkyní. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Mária Rušinová, Petr Novotný)

Prsteníček levé ruky přítelkyně ministra zemědělství Petra Bendla (47) Petry Filipové (35) zdobí zásnubní prstýnek. Kdo by ale čekal brilianty, spletl by se. Symbol vroucího citu je z levného kraje!

Se zásnubním prstýnkem se Bendlova přítelkyně pochlubila na hradní rozlučce s bývalým prezidentem Klausem. Lesklý kroužek jí na ruce jen zářil.

Proč na ní šetřil       

Na kolik ministra přišel? To napřed Bendl nechtěl Aha! říct. „Prstýnek je od Swarovského,“ prozradil jen. Deník Aha! se proto pustil do pátrání. Budou to desetitisíce? Nikoliv! Muž s miliony na kontě od exmanželky Tamary Kotvalové (49) a platem přes 106 tisíc korun měsíčně dal za šperk pro svou milou jen 2500 Kč, což posléze potvrdil i sám. „Je to tak… Při pořizování prstýnku ale nebyla cena kritérium, které hrálo významnou roli. Petra má Swarovského ráda, proto jsem jí prstýnek pořídil tam,“ snažil se to Aha! vysvětlit ministr a v žertu k tomu ještě dodal: „Navíc šetříme na statek.“

Svatba v létě        

Bendl nedávno koupil za osm milionů korun v Dolním Bezděkově na Kladensku statek a k němu přilehlé pozemky. Současně tam stále ještě rekonstruuje domek, který si za dva miliony pořídil před dvěma lety. Se svou láskou už tam ale bydlí a plánuje svatbu. Kdy bude? Tak to už Aha! ministr neřekl. V minulosti se ale nechal slyšet, že to bude nejspíš v létě, kdy on ani jeho milá nejsou tak pracovně vytíženi. Bendl se bude ženit počtvrté.



Přečtěte si
winterfreshka
5. 5. 2013 • 15:15

Inu,vykutálený to synek od pohledu.Jako každá modrá straka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.