PŘISTIŽEN! Láďa Ondřej z Ordinace řádil v gay klubu! Namol opilý... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PŘISTIŽEN! Láďa Ondřej z Ordinace řádil v gay klubu! Namol opilý...

Láďa to v gay klubu pořádně rozjel!
Láďa to v gay klubu pořádně rozjel! (Foto pro Aha! – Gaynet.cz, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Herec Ladislav Ondřej (21), který hraje mladého Mázla v Ordinaci v růžové zahradě, se nezdá. Deníku Aha! se podařilo získat fotografie, na kterých paří v pražském gay klubu. Lil tam do sebe proudem alkohol a dokonce se ho pokoušeli někteří kluci sbalit.

Ondřej zahájil tah Prahou na narozeninách pořadatele Muže roku Davida Novotného (33). Odtud ho pak přátelé zatáhli do nedalekého gay clubu Stage, kde zrovna probíhala karaoke párty. A na té se už lehce opilému Láďovi zalíbilo.

Popíjel tam nejen s kamarády ale také s několika lidmi, kteří ho poznali. Lil do sebe jeden drink za druhým a cigaret, které vykouřil, bylo nepočítaně. Každou chvíli herec zpíval v rámci karaoke s jinou skupinkou lidí, každou chvíli se okolo něj motali zájemci z řad mužů i žen.

Nikdo konkrétní ale Láďu nesbalil! „Mám mezi gayi kamarády, ale mně je líp s holkama,“ řekl podle serveru Gaynet.cz po nočním tahu herec, který rozjařený odjížděl domů až kolem páté hodiny ranní.





Přečtěte si
janouch62
1. 3. 2013 • 22:42

..bylo veselo.

sail
1. 3. 2013 • 18:04

Tak Hejlík je tedy největší slizoun, kterého znám a ondra býval jako malý kluk mnohem hezčí ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.