Vendula Svobodová »nemá« na psa: Musí si ho půjčovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vendula Svobodová »nemá« na psa: Musí si ho půjčovat!

Vendula si občas pro syna Jakuba vypůjčí psa Maxe, o kterého se vzorně stará.
Vendula si občas pro syna Jakuba vypůjčí psa Maxe, o kterého se vzorně stará. (Kloboukfilm)

Přestože většina národa žije v domnění, že si prezidentka nadace Kapka naděje může dovolit cokoli, psa si Vendula Svobodová půjčuje. Ani když její syn Kubík (7) tak moc prosí, že by si pejska moc přál. „Samozřejmě, že bych mohla Kubovi dopřát pejska, ale neřeším věci jen emocionálně, nýbrž s rozumem,“ polemizovala nahlas Svobodová.

„A rozum jasně říká, že bych na psa neměla čas, což pro psy, s nimiž musí být člověk v kontaktu, musí je venčit a vůbec vyžadují docela jinou péči než třeba kočky, není vůbec dobré,“ rozhodla jasně prezidentka Kapky naděje.

Protože si ale uvědomuje, že nějaké to zvířátko syn přeci jen potřebuje, pořídila domů hned dvě kočky a pejska Maxe si občas půjčuje od kamarádky.

A Vendula se o cizího psa dokáže postarat jako o vlastního! „No vidíte, už jen tohle stříhání a zimní oblékání u koček odpadá,“ potvrdila správný výběr domácího mazlíčka Vendula Svobodová při návštěvě psího salonu, kam vyrazila Maxe ostříhat. Zároveň ale přiznala, že svou novou kočku »naháče« bude muset v létě chránit před slunečními paprsky nějakým tím oblečkem taky.




Přečtěte si
ivuska1
18. 2. 2013 • 14:46

Jeste te napadne , ze mas malo kozichu !!!!!

mandat
15. 2. 2013 • 21:59

Co je to za informaci ?????????????????????? Svobodova uz zalez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.