Rozjívená Žilková: Vyděsila Lucii Bílou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozjívená Žilková: Vyděsila Lucii Bílou!

Takhle řádila Žilková, Lucie Bílá se nestačial divit...
Takhle řádila Žilková, Lucie Bílá se nestačial divit... (koláž Ahaonline.cz (Herminapress.cz))

Že je Veronika Žilková (51) živel, o tom není pochyb. Kdyby ale náhodou někdo nevěděl, jak dokáže řádit, stačí se podívat na snímky z premiéry Babovřesek. Svérázná herečka se proměnila v liánu a doslova se plazila po zdi! Aby toho nebylo málo, před kinosálem dokonce lezla po čtyřech. Nejvíce svými výstupy šokovala Lucii Bílou, která se ji snažila uměrnit...

Byla snad tak opilá, že se nedokázala udržet na nohou? „Ne, jen jsem se nechala unést, byla sranda. A před sálem jsem sbírala rozsypané korálky,“ smála se Žilková, která měla ten večer výbornou náladu, protože jakkoliv mohl někdo komedii kritizovat, její výkon chválili všichni do jednoho.


Olympiáda srandy!

Zdeněk Troška (59) platí za jednoho z nejoblíbenějších režisérů komedií, a nejraději by měl na olympiádě disciplínu rozesmívání. Na premiéru své nejnovější komedie Babovřesky tak vyslal svou hereckou delegaci v holínkách, stejně jako tomu bylo na posledních olympijských hrách v Londýně.

Herci však neměli ty modré dle Kupkova obrazu, ale hezky zelené, vesnické. Jediný, kdo ale trhal partu, byla Lucie Bílá (46), která chtěla být i nadále elegantní a holínky tak nacpala do kabelky. Nechala si dokonce ujít i následný večírek, kde to doslova žilo!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.