VIDEO: Politická debata se zvrhla v bitku! "Uříznu ti hlavu," znělo studiem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO: Politická debata se zvrhla v bitku! "Uříznu ti hlavu," znělo studiem

Rvačka v přímém přenosu. Gruzínci holt mají pádné argumenty.
Rvačka v přímém přenosu. Gruzínci holt mají pádné argumenty. (Reuters)

Mysleli jste si, že prezidentské debaty byly v Česku chvílemi vyhrocené? To nic není proti tomu, co všechno dokážou předvést v přímém televizním přenosu gruzínští zákonodárci. Nadávky, výhružky, rozbíjení skla, rány pěsti. Páni, to jsou argumenty!

Už od začátku debaty bylo jasné, že tihle dva političtí konkurenti si nepřišli do studia nezávislé gruzínské televize Maestro kultivovaně popovídat. Situace začala směřovat k násilí v okamžiku, kdy Koba Davitashvili (silný muž v tmavém obleku) řekl svému oponentovi Sergo Ratianimu, že mu uřízne tu jeho „hadí“ hlavu a moderátorka zcela ztratila na situací kontrolu. Marně oba znesvářené kohouty vyzývala, aby mluvili slušně. Hlavy obou mužů už v tu chvíli zcela ovládal testosteron a vztek.

Když pak Davitashvili označil svého protivníka za hňupa, lotra a vraha, rozbil Ratiani o stůl sklenici s vodou a vstal. Bylo mu jedno, že střepy zasáhly také zoufalou zaměstnankyni televize. Na nohou v tu chvíli byl už i Davitashvili a studiem začaly létat pěsti. Ochranka televize zareagovala okamžitě a vrhla se mezi oba rváče. Ještě pár ran a debata byla u konce…

Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.