Máma Štiková zase lhala: Už ji ženou před soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Máma Štiková zase lhala: Už ji ženou před soud!

Telefonuje Monika s ředitelkou Plesu v Opeře?
Telefonuje Monika s ředitelkou Plesu v Opeře? (Aha! – Daniel Černovský)

O tom, že si Monika Štiková (40) ráda přibarví realitu, aby vylepšila image své těhotné dcery Ornelly (19), není pochyb. Po kauze s Tomiem Okamurou se pustila i do ředitelky pražského Plesu v Opeře, a to ji může vyjít draze…

Ornella se totiž snažila vecpat mezi smetánku, ale z plesu byla vyvedena, protože nedodržela předpisy. Nikdo ji na společenskou událost nepozval a dovnitř se měla dostat na novinářskou akreditaci, která nebyla vystavena na její jméno.

Po tomto trapasu se ozvala její matka a tvrdila, že účast na plesu osobně domlouvala s jeho ředitelkou Zuzanou Vinzens. „Volala jsem předem ředitelce plesu Zuzaně Vinzens s tím, že Ornella jde s jednou známou na ples na jakousi novinářskou propustku a my bychom raději zaplatili vstupenku,“ tvrdila mám Štiková, ale ukázalo se, že nejspíš mluvila maximálně tak s hlasovou schránkou.



Zuzana Vinzens totiž podle serveru Prask.tv nikdy se Štikovou v kontaktu nebyla a její nesmyslná slova ji pobouřila. „Pokud se paní Štiková nezdrží dalších lživých komentářů, budeme nuceni obrátit se na našeho právního zástupce,“ stojí v jejím prohlášení.

Paní Monika by si měla opravdu dávat pozor na to, co vypouští ze svých úst. Nejenže si vymyslela telefonní hovor, ale následně pražský Ples v Opeře pomluvila za to, že si na rozdíl od Vídně v ušmudlaných kulisách jen hraje na noblesu.


1459572:gallery:true:true



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.