Chudáka bostonského teriéra navlékají do těch nejšílenějších kostýmů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chudáka bostonského teriéra navlékají do těch nejšílenějších kostýmů!

„Nejsem žádnej E.T. a domů zásadně nevolám! Ať si zavolají sami.“
„Nejsem žádnej E.T. a domů zásadně nevolám! Ať si zavolají sami.“ (Profimedia.cz)

Asi by si měl připadat jako trouba, jako maškara k popukání. Ale chyba lávky, tenhle pejsek je frajer, má to rád, když ho panička navléká do těch nejnemožnějších kostýmků. Boston teriér Echo ze Savannah v americké Georgii je prostě módeman a kaž-
dým coulem sekáč. Jeho outfity znají po celém světě.

Jednou ho Kristin Kittleová, jeho potřeštěná panička, vymustruje jako obřího pavouka, podruhé jako škor-piona. Jindy si zahrál na mimozemšťana jménem E.T., pak zase na astronauta a potápěče.

Dostal ploutve, na záda kyslíkové bomby, na hlavu brýle. „Každý rok vymyslíme několik převleků. To víte, že si s tím lámu hlavu. Aby mu to slušelo, aby ho to neobtěžovalo,“ vypráví paní Kristin.

Psovi už to za ta léta nevadí, zvykl si. Údajně. Ve skříni má všechny kostýmky a panička ho občas do nějakého z nich navleče. „Řešíme látky, doplňky, samozřejmě nápad. Jak to také všechno upevnit.“ To pak jdete po ulici a jste trochu krátkozrací a k smrti vás vyděsí obrovský pavouk, který si to šine po chodníku a děsně funí.
Takže to chce klid, je to jen pes…



Autor:  mich

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.