Učitelka (22) v tělocvičně souložila s třemi žáky! Další děti je sledovaly a natáčely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Učitelka (22) v tělocvičně souložila s třemi žáky! Další děti je sledovaly a natáčely!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na arizonské střední škole v Tucsonu řeší hanebný skandál. Učitelka Clarice Leeová (22) si užívala hromadný sex se studenty v tělocvičně a nechala se přitom i natáčet!

Přesně před týdnem dostala policie tip ze střední školy, že si asistentka pedagogů Clarice Leeová souložila se třemi chlapci ve věku 16 až 18 let v opuštěné tělocvičně během polední pauzy. Další tři chlapci je u toho sledovali a jeden dokonce vše natáčel na svůj mobilní telefon! Záznam prý trvá několik minut.

Clarice pracovala ve škole od srpna minulého roku a po úterním zadržení okamžitě podala výpověď. Škola se k případu vyjádřila s tím, že jde pouze o jednorázový případ a rozhodně nemá zprávy o podobném chování někoho dalšího ze sboru. „Co zatím víme, šlo o ojedinělý případ. Akce se jeví jako spontánní,“potvrdila vyšetřovatelka Cindy Mechtelová. Zároveň dodala, že policie zatím neví, jestli bylo video nahráno na internet.


Matka dvou dětí

Rodiče studentů, kteří byli aktéry případu, oslovila škola přímo, ostatní se o případu dozvěděli skrze textovou zprávu. Učitelka je nyní ve vazbě a čeká na soud. Prozatím probíhá vyšetřování, zdali nezneužila i další studenty. Podle profilu na Facebooku má Clarice dvě děti.

1459572:gallery:true:true


Přečtěte si
jiriforman
31. 1. 2013 • 23:07

Opravdu by mě zajímalo za jakou sektu kopeš.

jiriforman
31. 1. 2013 • 13:33

Ty blbko, já mám tady jenom jeden nick. Ty jsi odpad, hnus, děs. Nejspíš z nějaké vygumované sekty. Jsi zralá akorát tak na blázinec, srdíčková kráááávo. P. S. Omlouvám se tomu zvířeti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.