Hvězda Comebacku Babčáková: Ukázala sbírku plomb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Comebacku Babčáková: Ukázala sbírku plomb!

Simona Babčáková a její plomby.
Simona Babčáková a její plomby. (Aha! - Daniel Černovský)

V seriálu Comeback si zahrála svéráznou matku-barmanku, která rozdává televizním divákům smích. A také se moc ráda sama směje. Řeč je o herečce Simoně Babčákové (39), která se nedávno rozesmála tak, že ji opodál stojící lidé mohli začít počítat její černé plomby. A že jich bylo!

Své zuby ukázala Babčáková na tiskovce k připravovaným Českým lvům. A právě jejich nominačním večerem bude herečka diváky provázet. Na umění její dentisty sice moc hezký pohled není, ale když si dá Simona pozor, třeba nevyděsí diváky u televizních obrazovek. Ony totiž estetičtější bílé plomby také nejsou zadarmo, co si budeme povídat.

Spolumoderátorem prvního slavnostního večera bude ještě herec Jakub Žáček. Nominace proběhnou 2. února od 20 hodin na ČT2, o měsíc později už přijde finálový večer, tentokrát na ČT1. Moderátorem hlavního večera už ale bude Jan Budař.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.