Krainová pomluvila Mareše: Obléká se jako ženská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krainová pomluvila Mareše: Obléká se jako ženská!

Simona Krainová nemá pro vkus Leoše pochopení
Simona Krainová nemá pro vkus Leoše pochopení (koláž Ahaonline.cz)

Svérázný módní styl Leoše Mareše zvedl ze židle modelku Simonu Krainovou. Za oblečení sice utrácí desetitisíce, ale přesto je odstrašujícím příkladem…

Simonu vyděsila Marešova fotka z kalendáře pro automyčku Expres, v němž zazářila sposta domácích celebrit. Nejlépe placený moderátor ale udělal spíše ostudu a na snímku se sexy letuškami působil dost nepatřičně. Jeho vkus je totiž s čímkoliv jiným neslučitelný a rozhodně není vidět, že do svého zevnějšku investuje obrovské sumy.

„Vedle luxusního tryskáče a sexy letušek v nablýskaných uniformách jsem z něj měla pocit, že si spletl záběr. Zřejmě měl namířeno na ryby. Jeho všudypřítomná čepka tentokrát korunovaná neforemnou zřejmě nákupní taškou posunula tento snímek někam, kde zřejmě neměl skončit,“ nešetřila Simona kritikou na facebooku.



V souvislosti s nevhodně oblečeným Marešem si pak posteskla, že skončila éra elegantním mužů v oblecích. Takhle si totiž chlapa rozhodně nepředstavuje.

„Kam se vytrácí z naší společnosti sny ženských o opravdových mužích? Kde jsou Jamesové Bondové v luxusních oblecích, opravdoví muži, nepřipomínající holky? Takto oblečený "muž" by mě neoslnil ani svým tryskáčem,“ pokračovala drsně Krainová, která by Leoše po svém boku nestrpěla.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
civavalinda
8. 1. 2013 • 15:45

kundo Krainova co se seres do ostatnich se starej o sebe ty sfetovana splapko!!!kazdej neam hadry zadarmo jako ty

zadnice
8. 1. 2013 • 10:55

Mareš je kus v.ola a to bez pardonu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.