Nejhloupější rady celebrit: Jezte placentu, mažte se kávou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejhloupější rady celebrit: Jezte placentu, mažte se kávou!

Goldie Hawn (67), americká herečka Studium mozku odhalí city
Goldie Hawn (67), americká herečka Studium mozku odhalí city (Foto Reuers, EPA, ČTK/AP, ara)

Popularita a schopnost hrát či zpívat vnukla mnoha celebritám myšlenku, že jsou odborníky i ve zcela jiných oborech - například v péči o zdraví. A tak na nás během tohoto roku dopadaly desítky »moudrých« rad hollywoodských i jiných velikánů. Odborníci nad nimi kroutili hlavou, ale to je asi tak všechno, co s tím mohli dělat. Posuďte sami, zda byste si některou z rad vzali k srdci.

Simon Cowell (53), šéf talentové show X Factor

Noste s sebou kyslíkovou bombu!

Myslí sice malou bombu, ale i tak: Kdo by se s ní tahal? Cowell se bojí stárnutí a tak vedle kyslíku, který mu prý dodává energii, sází i na vitamínové injekce.

Patsy Palmer (40), britská herečka

Káva jako mazání?

Televizní hvězda se bojí celulitidy, a tak si vtírá do kůže miniaturní granule kávy. „Aby kofein alespoň trochu pomohl, musela by to dělat 24 hodin denně,“ říkají experti.

Mario Balotelli (22), italský fotbalista

Na zranění jedině pásky!

Bavlněné pásky (kinesiotaping) se na poraněné svaly lepí už desítky let. Někteří lékaři ale tvrdí, že jde o druh placeba. Stejně dobře by prý pomohla i izolepa na koberce.


Goldie Hawn (67), americká herečka

Studium mozku odhalí city

Populární Goldie to myslí dobře, ale neurologové jí obratem vzkázali, že znalost chemických látek v míči by také z nikoho neudělala dobrého fotbalistu.

January Jones (34), americká herečka

Jezte vlastní placentu!

Podle lékařů je zdravotní přínost pojídání placenty nulový. Herečka si z ní přesto nechala udělat pilulky, které pak pilně zobala.

A jedna, co dává smysl...

Kate (30), vévodkyně z Cambridge

Těhotná manželka britského prince Williama (30) pojídá krabice levandulových sušenek, ale není to těhotenskými chutěmi. Levandule totiž pomáhá proti ranním nevolnostem, navíc i proti stresu a nespavosti.



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.